Morgen starten in Limburg de scholen weer. Onze dochter en zoon mogen dan ook weer naar school. We hadden fijne 6 weken, maar ik vind het ook wel weer prettig om een normaal ritme te krijgen. En dat ik zelf ook weer kan gaan werken. Voor we morgen weer starten, deel ik vandaag een “klets” blogje.

 

Mijn blog

Laat ik hier maar mee beginnen. Ik dacht vakantie, veel tijd om aan mijn blog te besteden. Er zijn namelijk nog altijd wel puntjes die moeten gebeuren. De eerste vakantie week startte ik vrij goed. Ik plande zelfs om de 3 dagen een blog in tijdens onze vakantie. De maand juli was qua lezers dan ook niet slecht.

Na onze vakantie had ik ideetjes, maar daar bleef het ook bij. Het mooie weer speelde denk ik wel mee. We genoten veelal van de zon en hierdoor heb ik de laptop bijna niet aangeraakt. Dus weinig blogs in de maand augustus. Er komt komende week wel nog een blogje online met een leuke (sportieve) winactie. Verder hoop ik vanaf morgen weer meer zin en tijd te hebben. Maar ik denk dat dat wel goed gaat komen.

 

Sport
Om maar meteen verder te gaan, passend bij mijn winactie binnenkort, sport! Sinds twee weken ben ik weer gestart met Zumba. Nog steeds ontzettend leuk. Want vakantie tijd is hier ook onregelmatig eten, meer chipjes, wijntjes en lekkere hapjes. En dat merk ik wel aan mijn buik. Ik grapte al “ik lijk wel zwanger”. Maar zodra ik ga zitten komt er een mooi rolletje tevoorschijn. Dus ja, dat is toch echt de chips, wijn en andere lekkere dingen. Dus naast de Zumba ben ik nog gestart met wat andere sportieve bewegingen. Binnenkort dus meer 😉

 

Einde vakantie, maar toch nog kamperen
De vakantie is dus voorbij. Zoals ik al zei, we hebben fijne weken gehad. Maar toch is het ook prima dat de scholen weer starten. En ik als juf natuurlijk ook. In de vakantie ben ik twee dagen gaan werken, alles voorbereiden. Verder start ik woensdag met mijn 1e werkdag. Dinsdag wel even naar de 1e vergadering, maar woensdag, donderdag en vrijdag worden mijn nieuwe werkdagen. (tot aan kerst, daarna veranderd mijn woensdag naar de maandag).

Ondanks dat de vakantie voorbij is gaan we toch nog kamperen. Oh, hoe erg eigenlijk. We hebben samen met vrienden namelijk nog een naseizoen plek op de camping waar we ook een voorseizoen plek hadden. Het naseizoen is nog 6 weekenden. Dus ja, nog 6 weekenden genieten met de caravan. Het handige is dat deze camping maar zo’n 20 minuten van ons vandaan is. Dus mochten we een keer iets hebben, ben je makkelijk even op en neer gereden.

 

Verder gaat eigenlijk alles zijn gangetje. Vanaf morgen weer een ritme met o.a. meer blogs online. Althans mijn goede voornemen. Met vriendlief, de kinderen, onze poes en konijn gaat het ook goed. In byjon blikt terug, eind augustus, kun je meer lezen over onze vakantie uitstapjes. Al valt dat reuze mee, zoals ik schreef, meer genoten van de zon (achter in de tuin met een zwembadje).

 

Starten jullie ook meer morgen? Of nog (heerlijk) vakantie?

 

 

 

 

Comments are closed.