De tijd is voorbij gevlogen, twee maanden verder, maar weinig blogartikelen online, helaas. De laatste maanden wil het niet zo vlotten. Toch een overzichtje van de artikelen die wel online zijn gekomen. Mocht je dus wat gemist hebben, dan kun je de blogartikelen hier terug vinden.

Zoals ik al vaker zeg, ideetjes zijn er wel, maar de uitwerking blijft vaak achter…

 

Mei

 

Ik had voor de lockdown periode bedacht wat ik allemaal kon doen. Ik liet na 8 weken thuiswerk dan ook aan jullie weten of het me gelukt is. Dat lees je hier. Gelukkig kon ik rond die periode ook weer fysiek aan het werk. Weer heerlijk juffen. Natuurlijk eerst met halve klassen, maar vanaf juni weer met een volle klas. En wat was en is dit fijn. In Limburg nog een ruime week tot aan de zomervakantie. Voor mij nog 4 dagen, ik werk 3 dagen per week, maar de laatste schooldag sluiten we samen af. Dus een extra dagje.

 

Verder was het deze maand Moederdag. Ik verwende mezelf met een e-reader. En nog steeds ben ik er blij mee. Ik heb er nu 3 boeken op gelezen, deel 2 en deel 3 van de Zeven Zussen en het boek Verknocht van Lisette Jonkman. En inmiddels staan er al meer boeken op, klaar voor de vakantie.

Ook onze dochter werd verwend, zij kreeg een mooi pakket van Vogue Girls. Ze testte het uit en is vooral enthousiast over de foam schuim. En ja, deze is ook echt heerlijk!

 

Juni

 

We besloten dat het wel tijd was om er even op uit te gaan. En hoe dat ging in Corona tijd? Eigenlijk best wel fijn. We hadden geluk dat het prachtig weer was en de gekozen plek een mooie omgeving had. Voor dit prachtige weer heb ik meteen een zomerse outfit voor de man.

Verder was het afgelopen maand Vaderdag en bedacht ik twee creatieve, maar eenvoudige knutselwerkjes. Deze heb ik met mijn kleuters op school gemaakt.

En als laatste deelde ik met jullie een leuke tip, het was nonspon, maar gewoon leuk als je dol op kaartjes bent. Ik bestelde namelijk wat vrolijke kaartjes. Hiervan hebben we er eentje voor Vaderdag gebruikt, en het viel in de smaak. De andere kaartjes worden vast en zeker ook snel gebruikt

 

Voor de komende twee maanden heb ik wat blog ideetjes in gedachte, hopelijk kom ik er aan toe om blogartikelen te schrijven. In ieder geval start 10 juli onze zomervakantie. De eerste week nog een dagje terug voor leerlingbespreking en de laatste vakantie week mogen we, na een grote schoonmaak, weer alles inruimen voor een fijne start.

Maar tussendoor genieten, hopelijk van onze vakantie (nog even onzeker) en anders van andere leuke activiteiten. Ook komt deze maand onze nieuw bank en wil ik heel graag op zoek naar nieuwe accessoires.

 

Voor nu, voor iedereen die binnenkort vakantie krijgt: Have fun!

 

Comments are closed.