Vandaag is het moederdag. De kinderen knutselen meestal vanuit school een cadeautje. Dit jaar is het allemaal iets anders, maar de juf van onze jongste zorgde dat hij thuis aan de slag kon. Onze oudste dochter maakte zelf iets. Vriendlief zorgt dan nog voor een cadeautje erbij. Dit jaar gebeurde dat niet. Ik trakteerde mezelf namelijk een week of 3 geleden op een eigen Moederdag cadeau.

 

Knutsels en ontbijtje

 

Ik werd vanmorgen verrast door een bloemen knutselwerkje en een ontbijtje. Ik kreeg broodjes in de vorm van een hart en een eitje. Allemaal gezellig. Dit jaar alleen geen gekocht cadeautje van vriendlief en de kinderen. Wij vieren deze dag sowieso niet groots dus dat cadeautje miste ik ook niet echt. Ik had mezelf immers al verwend.

 

E-reader

 

Ik lees graag boeken, maar riep altijd geen e-reader voor mij. Een echt boek, de geur soms, de bladzijdes omslaan, stiekem al eens globaal naar de laatste bladzijde kijken. Jeps, heerlijk.

Totdat ik de e-reader van mijn schoonmoeder even leende. En dat beviel me eigenlijk zeer goed. Het las fijn, makkelijk en zo licht om in handen te houden.

Na lang twijfelen, want ze zijn immers niet heel goedkoop, besloot ik om mezelf te verwennen. Vriendlief riep al meerdere keren, koop nu maar gewoon. Daar ga je veel plezier van hebben.

En zo kocht ik een week of drie geleden voor mezelf dit Moederdag cadeau. Een e-reader, kobo libra H20. Ik vind het prettig lezen en daarnaast erg licht om vast te houden. Zeker wanneer je in bed leest. Geen gedoe met een bladzijde omslaan. Of vriendlief die last heeft omdat ik de lamp aanlaat om te lezen. De e-reader is namelijk verlicht, dus ik kan prima in het donker lezen.

Daarnaast past de e-reader zich ook aan qua licht, natuurlijk licht.

 

Ik heb mijn eerste boek, deel 2 van de Zeven Zussen, Storm, er al op gelezen. En nogmaals, dat beviel me zeer goed. Nu wil het niet zeggen dat ik geen gewone boeken meer lees. Ik ben een leesfan, dus boeken blijf ik gewoon ook lezen. Zo heb ik mijn eigen minibieb voor ons huis, waar ik al twee mooie boeken heb uitgehaald. En ook las ik afgelopen week De stroopwafelshop, geleend van mijn schoonzus.

Maar nu ga ik toch weer verder op mijn e-reader. Deel 3 van de Zeven Zussen, Schaduw, staat er al op. En hier wil ik zo snel mogelijk mee beginnen.
Ik wissel mijn e-reader voor alsnog gewoon af met boeken.

 

Maar twijfel je? Ik vind het echt een aanrader. Ik ga er nog veel plezier van hebben. Zeker als ik straks op vakantie ga (hopelijk gaat dit in de zomer door) is de e-reader makkelijk. Geen gesleep met zware boeken of plaats gebrek. Ik ben dus erg blij met mijn eigen gekochte Moederdag cadeau!

 

 

 

Dit is geen gesponsord artikel, ik kocht de e-reader zelf.

 

 

Comments are closed.