Er zijn zoveel leuke kaartjes te koop. Ik wil ze vaak allemaal kopen, maar zonde om dan te versturen. Gewoon omdat ze te leuk zijn.

Ik koop ze meestal gewoon in de winkel, omdat ik het vaak prijzig vind om voor een paar kaarten meteen 3,95 of meer aan verzendkosten te betalen. Toch ontdekte ik pas geleden een leuke kaarten webshop en meteen wat kaartjes besteld, zo leuk!

 

Kaartjes versturen

 

Eerlijk is eerlijk ik verstuur kaartjes meestal via een online webshop, zoals kaartje2go. Dit is gewoon makkelijk. Geen postzegel nodig want dat wordt online geregeld en ik hoef niet naar de brievenbus. Uhm ja, niet helemaal waar… postzegels kun je tegenwoordig makkelijk online via de postnl app kopen en de brievenbus is aan de overkant van de weg. Maar toch is dit gewoon een handige manier.

Ik ben trouwens wel iemand die geregeld een kaartje verstuurt. Ik vind post ontvangen leuk en dus zeker zo leuk om iemand anders er ook mee te verrassen.

 

Verzameling

 

In de kast staat dan ook een mandje met kaartjes. Vaak de standaard kaarten voor een verjaardag en geboorte, maar ook een aantal erg leuke kaartjes. Gewoon een bakje voor verzameld.

 

En zo kocht ik bij envycards een aantal nieuwe, vrolijke kaartjes. Ik ben nog aan het twijfelen of ik ze ga versturen. Want ze zijn ook leuk om in te lijsten en op te hangen. Ik zou zeggen neem eens een kijkje, want genoeg moois te vinden. De service is overigens ook goed. De bestelling kwam snel binnen en een extraatje zat erbij, stickertjes. Ik had er zelf ook besteld, maar kreeg nog een extra stickertje erbij. Altijd leuk zo’n verrassing. Helaas had ik 1 kaartje te weinig ontvangen, maar dit werd meteen opgelost. De volgende dag had ik mijn kaartje al binnen.

 

Deze kaartjes bestelde ik: een kaartje voor Vaderdag (deze is inmiddels goed ontvangen), 2x een verjaardagskaart, kaart met een hertje, kaart met plantjes. En dan nog 3 vrolijke, gekleurde kaartjes. Deze wil ik dus misschien wel een plekje in huis geven. Wij houden van kamperen, hebben een poes en genieten geregeld in de tuin. Drie toepasselijke kaartjes dus. Als laatste bestelde ik ook nog stickertjes, “a gift for you”. Altijd leuk om cadeautjes mooi in  te pakken.

 

Dit is nospon, maar ik vond het gewoon leuk om even met jullie te delen. Ze heeft echt heel veel leuke kaartjes. Ook setjes, washi tapeen o.a. enveloppen kun je er kopen.

 

 

Comments are closed.