Sinterklaas is vorige week bij ons huisje geweest. De kinderen zijn goed verwend en blij met hun cadeautjes. De kinderen kregen dit jaar ook iets van Aliexpress. Namelijk een Lego set. Ik kocht al eens eerder Lego via Ali en dat beviel goed. Vandaag laat ik zien welke twee sets ik kocht en wat we ervan vinden. 

 

Lego Friends

 

Onze dochter speelt graag met Lego. Ze heeft dan ook verschillende sets van Lego friends. Dit is de originele Lego. In 2017 kocht ik voor het eerst een set, het vliegtuig, via Aliexpress. Ik schreef er een blog over en tot op vandaag wordt deze nog steeds gelezen.

 

In december 2017 kocht ik nog een tweede set. Een winterhuisje. Ook deze set was compleet, stevig en erg leuk. En in februari met haar verjaardag kreeg ze van vriendinnetjes de belle en het beest setje. Erg leuk. Dochterlief wilde graag de zeemeerminnen set van Ariël. Via Ali kwam ik de set tegen voor 15,25. Ik bestelde deze set en 5 december pakte dochterlief hem uit.

 

 

Wat wij ervan vinden? Het is voor deze prijs een prachtige set. Goed verpakt, met kleinere zakjes, beschrijving en stickertjes werd de set geleverd. Het opbouwen verliep makkelijk. Het is een stevige set met wederom veel speelplezier.

 

Een klein minpuntje zijn de zeemeerminnen. Deze kregen we lastig in elkaar en de haren klikken niet goed vast. Maar verder zijn we zeer tevreden.

 

Jongens lego

 

Onze 4 jarige speelt graag met playmobil. Hij heeft wel een paar Lego speeltjes, maar veel is het niet. Toch begint hij Lego steeds leuker te vinden. Ik besloot daarom om hem voor Sint ook een set te kopen. Via Aliexpress kocht ik voor 10,00 deze leuke brandweerset. Een gebouw, autootje en poppetjes.

 

 

We waren eigenlijk wel verrast dat deze set zo leuk was, gezien de prijs. Ook dit werd stevig verpakt geleverd. Alles compleet, makkelijk om te bouwen en veel speelplezier.

 

De Lego past ook op de originele Lego blokjes. Dus af en toe een set via Aliexpress kopen, kan best! De kinderen merken tot nu toe geen verschil. Ze zijn blij met hen gekregen Lego en spelen er fijn mee.

 

Heb jij al eens Lego via Aliexpress gekocht?

 

Comments are closed.