Vandaag deel ik een 2e opdracht van de mamachallenge. Namelijk de zomerse outfit foto. De kleine man staat niet zo stil voor een foto, maar van dochterlief kon ik wel wat leuke foto’s maken.
En van mezelf deel ik ook een favo zomer kledingstuk.

 

Outfits Dochter
Zoals ik al schreef, deel ik met jullie een paar outfits van onze 6 jarige dochter. Zij vindt kleding leuk, wil er graag als een prinses bijlopen en tja, ze vindt poseren ook niet erg.

 

Zeeman. De kleding die ze draagt is van zeeman. De 1e foto is thuis genomen en wat donker. Maar het is dezelfde print als het korte broekje op foto 2, dat ze draagt in Zuid-Frankrijk.

Bij Zeeman gekocht, met roze papegaaien en mooie, lichter zomerse kleuren. De jumpsuit kostte 4,99 en het broekje (dacht ik) 2,99. Ze daagt er een mouwloos roze shirtje bij van 1,99. Bij de achterkant op de rug is er nog een uitgesneden patroontje.

2 echte zomerse outfits!

 

Nog een leuke zomers outfit is deze. Het staat erg stoer, maar toch meisjesachtig.

Het broekje heeft een gouden tintje en is van Kidz-Art. De top die ze er bij draagt is van D-Zine, Jola.

 

 

 

 

 

 

En dan als laatst nog even een prinsessen rok delen. Deze lange witte rok vindt dochterlief geweldig. Ze kan er zo heerlijk in dansen. De rok is dan natuurlijk vaak gedragen tijdens de kinderdisco in Zuid-Frankrijk. De rok kocht Omi voor haar bij de Takko. En ze draagt er de roze top van zeeman bij.

 

En zelf draag ik graag een donkerblauwe rok met wit streepje. Ook deze rok is van de takko. De rok heeft een fijne lengte. Je kan hem combineren met een top. shirtje of nette blouse. Ideaal dus.

 

 

 

 

 

 

Andere mamabloggers die deze opdracht al deelden:
Meike van jekindjedoethetzo, zij deelde een zomerse zwangerschap oufit

Leonie van mijnkindkandewasdoen, liet een outfit van haar zoontje zien

Merel van lotuswriting, schreef over ootd bij wisselvallig weer
Mamaloublogt liet een outfit van wibra zien

Nathalie van volgmama deelde een outfit voor maar 0,99 eurocent
Josan deelde haar eigen zomerse outfit foto’s.

 

Comments are closed.