De afgelopen maand heb ik de klerenkast van A. aangevuld. Ze had nog wat broeken en shirtjes die haar paste van vorig jaar, maar veel was het niet meer. Ze is voor een ruim 4 jarige maar een kleine dame. Inmiddels heeft ze de 1 meter bereikt en draagt ze nu maat 104. Ze geeft zelf altijd duidelijk aan wat ze wel en niet mooi vindt. Wanneer ze iets niet mooi vindt, trekt ze het dus ook niet aan. Het is tegenwoordig samen winkelen of wanneer ik iets meebreng uit de stad, laat ik het haar zien, zodat er nog geruild kan worden. Zonde als de kleding in de kast blijft hangen….

 

Ik had in de zomermaanden al in de sale geshopt voor haar. En de kast is inmiddels goed aangevuld. Kijk maar mee:

 

Dit setje kocht ik samen met A. bij C&A. Een donkerblauwe skinny jeans met bloemenprint met bijpassende trui. Ze kostte beide 8,90 per stuk. Geen geld dus. C&A is een winkel waar je gewoon moet binnen lopen om te kijken. Ik vind het persoonlijk wisselend wat ze qua kleding verkopen.

 

En nog een setje met een bloemenprint broek. Meer printjes broeken heeft ze ook niet hoor. De rest van de broeken bestaan uit blauwe (skinny) jeans. De broek komt van een boetiekje. Mijn moeder kocht de broek voor A. De trui is van Lief. Het is een wat langer model, daarom leuk op een strakkere broek.

 

Een jurkje van Persival. Gekocht bij Jola Moda. De jurk kostte 14,95. Zelf ben ik dol op donker blauwe kleuren. Gelukkig vindt ook A. deze kleur mooi en waren we beide meteen verkocht bij het zien van dit jurkje met tevens een fijne prijs!

 

Dan kocht ik nog dit bloemenprint shirt met blauw hesje. De hesjes zijn helemaal in de mode op het moment. Ik kom ze ieder geval in veel winkels tegen. Beide kocht ik bij de Zeeman. Eerlijk gezegd weet ik de prijs niet meer, maar het was in elk geval niet duur. Het hesje staat ook leuk bij een jurkje dat ze al had en bij andere shirtjes. Ideaal om te combineren dus.

 

 

En nog twee jurkjes. Uhm, oké alweer met blauw. Dat valt me nu eigenlijk pas op. Het linkse jurkje kocht ik bij Kruidvat met bijpassende legging. Het jurkje was iets van 7,99 en de legging 3,99. En het is een fijn smal model, perfect voor onze dochter. Het rechter jurkje komt van de H&M af met een prijs van 14,99. Lekker joggingstof en staat erg stoer.

 

En nog een jurkje met blauw. Ze heeft ook echt wel andere kleuren in haar kast liggen. Ze is ook weg van roze dus ook dat komt genoeg voor in haar kast. Gestreepte jurkje is van Primark met een prijskaartje van 4,50. Het jurkje heeft 3/4 mouwtje daarom een vestje erbij. Het vestje kocht ik al in de zomermaanden in de sale bij V&D. De maillot is van Zeeman. De maillot zat samen met een roze verpakt en kostte rond de 4euro.

 

En als laatste nog een poezenlegging van Takko met een prijs van 4,90. Leuk bij haar spijkerrokje. En nog 3 andere maillots. Deze heeft ze samen met Omi gekocht toen ze een dagje met haar ging winkelen. Ze zijn blauw met beige. Die kunnen we altijd wel gebruiken. Ook hier weet ik de prijs niet meer precies van, maar duur waren ze elk geval niet.

 

Zoals je ziet veel jurkjes. A. draagt ze nu eenmaal graag. Maar ze heeft er geen moeite mee om ook een keer een broek te dragen. Broeken had ze daarbij nog voldoende in de kast. Althans de normale jeans. Vorig jaar op de groei gekocht dus ze passen nu perfect.

 

Wat vinden jullie van haar kleding? En als je een dochter hebt, wat is haar favoriete kleur / kleding?

 

Comments are closed.