Ik vermoed dat half Nederland deze weken wel even bij de Action binnen loopt. Want zeg nu zelf, een prima winkel om wat goedkope cadeautjes te halen voor de decembermaand.

Zeker voor surprise cadeautjes op school of schoencadeautjes. Dus ook ik ging even naar de Action voor wat inkopen. Uhm ja, natuurlijk kwam ik met meer thuis dan alleen schoencadeautjes.

 

Miskoop…

 

Helaas kocht ik ook 1 cadeautje dat niet geschikt was. Slechte kwaliteit. Het waren namelijk 2 kleine paw patrol hondjes. Ik had zelf ook niet goed gelezen op de verpakking, want er stond blijkbaar 3d puzzel op. De hondjes waren al klein, maar nu bleken het dus allemaal kleine losse onderdelen te zijn. Ik dacht dit op te lossen door de hondjes gewoon even vast te plakken. Leek een goed plan, zat stevig in elkaar. Alleen zo stevig dat de hondjes gingen “afbreken” de pootjes en staartjes. Helaas liggen de twee hondjes nu in de vuilnis emmer. Gelukkig waren ze maar iets van 0,85 eurocent per stuk. En zoonlief natuurlijk beloofd dat hij aan Sinterklaas iets nieuws mag vragen van paw patrol. Dat de Pieten een vergissing hebben gemaakt 😉

 

Maar deze cadeautjes en spullen waren wel goed 🙂

 

Ik begin maar meteen met de andere schoencadeautje. Ik kocht twee doosjes foam stickers. 1 versie van Sinterklaas (1,25) en een doosje met diertjes (1,19). Beide kinderen vinden deze stickers erg leuk. Ze worden dan ook goed gebruikt.

Deze cadeautjes krijgen ze zaterdag in de schoen.

 

Dan kocht ik nog twee doosjes playombil. Hier spelen ze graag mee. Een “meisjes” en “jongens” setje.

De doosjes kosten per stuk 2,89

 

 

Ik kocht twee verpakkingen met grote enveloppen. 0.79 eurocent per 10 stuks. En nog 1 verpakking monsterzakken. Zoals ze genoemd worden.

Ik gebruik ze voor het verzenden van kinderkleding dat ik verkoop via facebook en marktplaats. Deze zakken kostem 1,59 voor 5 stuks.

 

 

 

Snoetepoetsers. Die gebruiken we natuurlijk geregeld. Even vlug de plakhanden van de kinderen afvegen of hun snoet.  40 stuks voor 0,58 eurocent.

 

Afgelopen zaterdag was mijn verjaardag en daarom kocht ik servetten. Een licht blauwe kleur. 20 stuks voor 0.59 eurocent.

 

En nog secondelijm. 2 kleine tubes voor 1,79

 

Voor de schoencadeautjes in te pakken kocht ik 2 rollen Sinterklaas cadeau papier. 3 meter op een rok en voor een prijs van 0.39 eurocent.

 

Ik zag nog ook deze mini kinderchocolade reepjes liggen. Thema kerst, maar ik nam ze wel al mee. Ze zijn tenminste niet zo groot als een heel reepje, en beide kinderen vinden ze lekker. Ze kosten 1,29

 

 

 

 

En als laatste kocht ik een blauwe joggingbroek met haartjes voor onze dame in huis. Ze is de laatste tijd toch wel gegroeid. Maat 104/110 werd wel erg kort. Ik vond deze wel leuk en voor 4,89 nam ik hem mee.

 

De broek is nog een klein beetje ruim, maar zo kan ze er in ieder geval ook even mee vooruit. Jogginbroeken draagt ze lekker thuis of wanneer we gaan zwemmen. Makkelijk met aan- en uitkleden.

 

De foto’ s zijn in de avond gemaakt dus helaas aan de donkere kant….

 

 

Comments are closed.