Vorige week keek ik eens goed in de kast van de kleine man. In januari wordt hij 3, maar een kleine man is hij wel. Hij heeft nu namelijk net maat 92.

Zijn kast is best goed gevuld met shirts en truien. Veel ook gekregen van mijn schoonzus, zij heeft 2 jongens. Ideaal dus.

Maar qua broeken zat hij wat krapjes. Want broeken worden nu eenmaal minder snel doorgegeven, knietjes die stuk zijn of enorm vaal.

Daarnaast is onze kleine man dus ook smal en passen lang niet alle broekjes hem. Ik wilde graag even naar Zara en Name-it in Eindhoven. Broeken die meestal wel goed passen. Helaas liggen deze winkels toch wel een ruim een half uur rijden van ons vandaag.  Maar vriendlief wilde dinsdagmiddag wel even richting Eindhoven. Dus na schooltijd van onze dame reden we naar Eindhoven.

Vandaar een kleine shoplog. We zijn namelijk ook echt alleen maar de Zara en de Primark in gelopen. Bij name-it heb ik wel even gekeken, maar de broekjes die er waren heeft hij al. Er liggen namelijk een paar maatjes 98 in de kast die we gekregen hebben van familie. En om nu allemaal dezelfde kopen, zie ik niet zo zitten. Daarnaast waren we al geslaagd bij de andere winkels.

Zara

Bij Zara vonden we twee broekjes. Beide smal model. Het broekje is blauw, rib en was 12,95. De andere broek is een stoere skinny en kostte 19,95.

Vriendlief zag ook nog een warme trui en besloot hem mee te nemen. Hij was maar 9,95

Zara heeft altijd van die leuke joggingbroekjes. Ik had er best wel wat willen kopen. Maar joggingbroekjes lagen er nog voldoende in de kast van de kleine man. Helaas voor deze mama dus.

Daarna liepen we even snel de Primark binnen. Ik vond het druk dus ons doel was ook naar de kinderafdeling kijken voor broeken en sokken en weer naar buiten. Nee, niet helemaal waar, voor dochterlief nog even langs de afdeling nachtkleding.

Primark

Ook hier vonden we nog een broekje. Hij heeft van dit zelfde model een beige gehad in maat 86. Nu kozen we eens voor een rood kleurtje in maat 92. Broekje lijkt iets wijder, maar het past prima. De broek was 7 euro.

Sokken, 5 stuks voor 3,50 en kleine man koos zelf nog minion sokken uit. 3 paar voor 2,50 En ja, je hebt gelijk. Meneer moest natuurlijk meteen een paar “monster sokken” zoals hij ze noemt, aantrekken.

En voor onze dame vonden we een leuke pyjama voor 7 euro en een paar heerlijke warme sloffen voor 6 euro. Beide heeft ze ze zelf uitgekozen.

Ze is vooral heel blij met deze sloffen. Net zulke als mama, en lekker warm.

Comments are closed.