In Roermond is altijd de laatste zaterdag van de zomervakantie een kindermarkt. Kinderen (met begeleiding) mogen hier hun speelgoed, kleding en andere kinderspullen verkopen. Ik ga er eigenlijk ieder jaar wel even heen om een rondje over deze markt te wandelen.

Kindermarkt & Prijsmepper

Een leuke markt op het Munsterplein in Roermond. Vorig jaar ben ik toevallig niet geweest, maar dit jaar wilde ik toch graag weer even een rondje over de markt wandelen. Je vindt er toch geregeld leuke spullen. Ik had dit jaar als doel leesboekjes voor onze dochter. Ze is in groep 3 gestart en kan best al wat woordjes lezen. En nu ze het op school leert, zal het snel gaan.

Verder wilde ik ook nog graag bij de prijsmepper kijken. Deze winkel is gevestigd in het oude V&D pand. De markt en de winkel liggen bij elkaar in de buurt dus 2 vliegen in 1 klap.

Leuke koopjes

Op de markt waren veel spellen en boeken te vinden. Voornamelijk prentenboeken of juist boeken zoals het leven van een loser en geronimo stilton. Leuke boeken, maar voor dochterlief nog niet van toepassing. Toch had ik geluk. Ik vond een boek met 1 minuut verhaaltjes. Nog zo goed als nieuw. Korte verhaaltjes op het niveau van start en M3. Perfect dus en voor 0,50 eurocent kon ik het niet laten liggen.

Bij een ander kraampje zag ik playmobil staan. Vaak vragen ze daar toch best nog hoge prijzen voor. Ik vond een setje van het strand met doos erbij. De prijs was 3,50. Ook dit heb ik meteen meegenomen. Leuk extraatje voor de decembermaand. Zowel voor de kleine man in huis als onze dame.

Bij prijsmepper vind je de producten van Kruidvat. Ik keek bij het speelgoed. Zag er veel liggen. Ik vond er nog 2 boekjes. Ze waren afgeprijsd voor 0,75 eurocent per stuk. Ook deze boekjes bewaar ik voor de decembermaand.

Ook kocht ik nog papier om te knutselen en vlechtrepen. Afgeprijsd betaalde ik er 0,20 en 0,25 eurocent voor.

Ik ga dus zeker nog eens terug naar de prijsmepper om wat langer en uitgebreider te kijken.
Leuke koopjes!

Afgelopen week kocht ik ook nog iets bij de Action. Iets duurder dan de koopjes die ik eerder deed, maar nog steeds voor een prima prijs. Namelijk een rekenpuzzel voor 3,99. Zo kan onze dame thuis sommetjes maken op een leuke manier.

De kaartjes zet je in de houder. Je kan zelf met de cijferblokjes de som eronder leggen. Wil je controleren of het goed is? Til je het kaartje eruit en kun je de som controleren.

Het leesboek met 1 minuut verhaaltjes en de rekenpuzzels heeft onze dochter al gekregen.

De andere spullen heb ik aan de kant gelegd voor december. Och, nog maar 3 maandjes wachten….

Comments are closed.