Hmm de kledingkasten zijn een rommeltje. Van tijd tot tijd moeten ze toch echt opgeruimd worden. Meteen even alles controleren op maat. En dat vond ik wel weer eens tijd worden. Zeker omdat er vorige week een paar heerlijke lente dagen bij waren. Al moeten we officieel nog een maandje wachten tot de lente start. Maar dat is voor mij wel een reden om de hele dikke truien al een plekje naar achteren te schuiven en de shirtjes naar voren.

 

Ik liet jullie een tijdje terug al weten wat ik doe met kinderkleding die niet meer past. De meeste kleding van onze dochter heb ik al verkocht. Vlak na de verhuizing zocht ik namelijk de lente en zomer kleding al uit. Er bleef niet veel meer over wat nog past voor komende lente en zomer. Deze kleding ligt nog niet in haar kast, maar nog op de kleine zolder. Zodra de lente start, verwissel ik pas de kleding in de kasten. Er zijn immers nog genoeg frisse en regen dagen totdat de lente start.

Ook de kleding van de kleine man controleerde ik. Ook bij hem bleef er weinig over dat nog past. Ze zijn beide dus goed gegroeid.

 

Opruimen

Deze week ruimde ik dus de kledingkasten van beide kinderen op. Ik controleerde de winterkleding. Hier en daar mocht er wel iets uit de kast. Zo merk je dat ze toch steeds weer blijven groeien.

Dochterlief heeft nog maar weinig broeken. Gelukkig heeft ze meer dan genoeg rokjes en jurken met maillots. Maar er zullen toch broeken moeten worden gekocht.

Daar tegenover heeft de kleine man ontzettend veel broeken. We hadden namelijk wat broeken op de groei gekocht in maat 92, deze passen hem nu eindelijk. Maar hij heeft weer weinig shirts. En zo is er eigenlijk altijd wel iets dat er gekocht moet worden.

 

Mini shoplog
Deze week was ik nog in de stad. Ik zag al wat leuke (budget) kleding en nam het alvast mee. Zodra het weer dan omslaat hebben ze tenminste al iets in hun kledingkast liggen. En stiekem vind ik het ontzettend leuk om te mogen winkelen voor lente kleren. Al moet ik ook nodig voor mezelf op zoek. Maar dat roep ik al weken…

 

Wat kocht ik?

 

Voor onze 6 jarige dame kocht ik bij Kruidvat (9,99) dit leuke spijkerjurkje. Het staat erg leuk met opgerolde mouwtje. Een echte lente outfit. Bij Zeeman (2,99) kocht ik er een mooie blauwe legging bij. Bij Hema kocht ik een shirtje (5,00) voor haar. Hartjes doen het altijd goed.

 

 

Voor onze 3 jarige jongeman kocht ik 2 shirtjes bij Wibra (3,49 en 3,99) Polo’s vind ik altijd mooi staan. Deze donkerblauwe met skatboards vond ik meteen leuk. En nog een blauw shirtje met vliegtuigjes. En bij Zeeman (2,99) kocht ik nog dit stoere lichtblauwe shirtje.

 

 

De eerste lente kleren zijn dus gekocht. En dit zal zeker in de komende weken aangevuld worden.

 

Hebben jullie al lente kleren gekocht?

 

Comments are closed.