In de voorjaarsvakantie, ook wel carnavalsvakantie bij ons in het Limburgse genoemd, ben ik even naar de Primark geweest. Ik had de kledingkasten van de kinderen namelijk al opgeruimd en tot de conclusie gekomen dat ze wel wat nieuwe lente/zomer kleren kunnen gebruiken.

 

Bij de Primark hebben ze meestal wel wat leuke kleding en niet duur. Voor buiten te spelen met mooi weer dus ideaal. Zonde om dan dure kleding te dragen. Want de kleine man en grote meid kunnen zich nogal uitleven in de tuin. Zand, water en groene grasknieën. Vast herkenbaar voor de moeders en natuurlijk vaders onder ons.

 

Wat ik kocht:

 

Voor onze 3 jarige man kocht ik een iets dikker shirtje met dino’s. Het kostte 3,50. En nog een shirtje voor 2,00. Deze shirtjes zijn vaak wat breder en onze 3 jarige is maar erg smal. Vandaar dat ik maar 1 shirtje voor hem mee nam. Blauw staat hem overigens erg leuk vandaar dus deze kleuren.

 

 

 

 

 

Dan nog 4 korte broekjes. Het spijkerbroekje is stoer en ook leuk voor school (peuterspeelzaal). Het kostte 8 euro. Het beige en blauwe broeken waren samen 7 euro. Leuk met een omslagje.

En nog een joggingbroekje. Ideaal voor in de tuin en de camping. Prijs weet ik niet meer, maar in ieder geval niet duur. Ik ga zeker nog even terug naar Primark voor meer van deze broekjes. In de zomer gaan we namelijk naar Zuid-Franrijk en daarvoor zijn ze zeer fijn.

 

 

 

Voor onze 6 jarige dame kocht ik 2 skinny jeans. Broeken had ze wel nodig. En voor 7 euro per stuk kon ik ze niet laten liggen. Ze heeft wel eens eerder broeken van primark gehad. Ze houden zich prima in de was en vallen smal. Voor onze dame precies goed.

 

 

 

 

 

Ook voor onze dame kocht ik shirtjes voor 2 euro per stuk. maar liefst 4 stuks. Ze kan ze nu ook al dragen met een vestje of leuk spijkerjasje. De shirtjes passen haar qua pasvorm goed. Bij Primark koop ik wel altijd een maatje groter, omdat het voor mijn gevoel wat kleiner valt. Ze heeft nu maat 110-116 en ik kocht 116-122.

 

 

 

 

 

Dan nog een vrolijke top. Weer handig voor in Zuid-Frankrijk, wederom 2 euro. En van oma kreeg ze een nieuw zwempakje, 8 euro. Het nieuwe zwempakje heeft al geluk gebracht. Afgelopen woensdag had ze zwemles en haar nieuwe zwempakje meteen aangetrokken. Op het einde van de les kreeg ze een briefje voor badje 4. Dus ook dat gaat goed. Het 1 na laatste badje nu. Dus op naar het A diploma.

 

 

 

 

Voor mezelf kocht ik ook 2 shirtjes. Deze laat ik later nog in een shoplog zien. Eind van de maand ga ik namelijk nog gezellig met een collega/vriendin naar Eindhoven winkelen. Dus hopelijk vind ik dan voor mezelf nog wat leuke kledingstukken en kan ik een shoplog maken.

 

 

Comments are closed.