De maand maart is een mooie maand om de lente schoonmaak te starten. En dus ook de klerenkasten uit te mesten en om te kijken naar voorjaarskleding van vorig jaar. Al snel ontdekte we dat we de komende weken heerlijk kunnen shoppen, want er mag zeker wat nieuws bij komen.

H&M Online

De kleding bij H&M vind ik persoonlijk wisselend. De ene keer vind ik er veel leuke items voor de kinderen en de andere keer niks. Winkelen vindt dochterlief wel leuk, maar onze 4 jarige jongeman heeft het al snel gezien. Dus echt winkelen als gezin, dat doen we maar zelden. Ik besloot daarom weer eens bij H&M online te kijken en zag veel leuks. Ideale manier om samen met de kinderen te winkelen. Om de beurt mochten ze wat items uitzoeken.

Jongenskleding

Onze 4 jarige is maar een mini. Zijn korte broeken van afgelopen jaar passen nog bijna allemaal. Hij droeg toen nog een luier en nu passen de broekjes dus nog steeds om dat kleine kontje. Eerst waren de broekjes tot net onder de knie en nu net erboven. Dus prima. Maar shirtjes kon hij zeker wel gebruiken. Dus hier hebben we samen naar gekeken. Ik heb hem zelf laten kiezen, met een klein beetje sturing van mij.

Samen kozen we twee polo’s uit. Ik vind een polo altijd netjes staan. Het donkerblauwe polo shirt kostte 5,99 en het groene (iets dikkere stof) kostte 7,99.

Het dino shirt vond hij geweldig. Dus och ja, dan maken we hem er toch zeker blij mee. Het shirt was maar 4,99.

Voor in de zomer zijn hemdjes altijd handig. Zeker voor onze vakantie naar Zuid-Frankrijk. Het is een mooie pasvorm. Ik betaalde voor 2 tops 7,99.

En als laatste koos meneer een Fintastic shirt. Deze vond hij zo leuk dat het meteen met een vest eroverheen aan moest. Het shirtje kostte ook nog maar eens 3,99.

Meisjeskleding

Voor onze dochter van 7 zocht ik broeken. De hare waren of te kort geworden of vale knietjes. Natuurlijk zagen we meer dan alleen maar broeken.
Ook zij kreeg 2 shirtjes, die ze zelf uitgekozen heeft.  De grijze met de poes erop kostte 4,99 En de roze met borstzakje kostte 5,99

Ze zag dit jurkje en vroeg meteen of ze het ook mocht hebben . Voor 14,99 een prima prijs. Het is een iets dikker stofje dus fijn voor de wat frissere lente dagen.

En dan de broeken. Daar zochten we immers naar. De lichtblauwe is favoriet, hier ga ik er zeker nog 1 van bij halen. Een fijne strechtbroek, past mooi en ik betaalde maar 9,99. Dan nog een groene, stoere boek. Leuke afwerkingen en kostte 15,99.

Dit waren onze eerste voorjaarskleding aankopen. En ik weet zeker dat er nog meer zullen volgen. Want shirtjes en zwemkleding kunnen ze nog wel gebruiken.

Maar voor nu, ben ik blij met de lente/zomer collectie van H&M.

Heb jij al voorjaarskleding gekocht?

 

Comments are closed.