Afgelopen weken ben ik een paar keer bij de Action geweest. Alles bij elkaar heb ik best wel wat gekocht. En eigenlijk geen onzin spulletjes, maar echt dingen die we nodig hadden. Spulletjes voor ons nieuwe huis en spulletjes voor een babyshower en het kinderfeestje van dochterlief dat eraan zit te komen.
En omdat ik zoveel heb gekocht, deel ik het graag met jullie.

 

Naast de spullen die ik met jullie ga delen heb ik nog meer gekocht. Ik kocht namelijk nog wasmiddel, Dash en Robijntje. Verder kocht ik een heleboel poetsdoekjes en emmers. Dat was handig en niet duur voor de schoonmaak van ons nieuwe huis. En ik kocht een paar warme roze sloffen voor mezelf.

Ik ga trouwens even geen prijzen erbij noteren. Dan moet ik namelijk de bonnetjes gaan zoeken en geen idee waar die precies liggen. Maar zoals je weet, Action is nooit prijzig. En wil je echt een prijs weten? Dan weet ik ze nog wel ongeveer 😉

 

Dit is wat ik kocht bij de Action:

 

Voor de kinderen kocht ik carnavals pakjes. De kleine man had nog niks en koos dit stoere piraten pakje. Dochterlief heeft veel prinsesjurken, maar deze stoere Supergirl jurk konden we niet laten liggen.

Action heeft best leuke pakjes, maar wees er snel bij, want het is zo uitverkocht. Zeker gezien de prijs. Onder de 8euro vind ik namelijk goedkoop.
Dan kocht ik roze en blauwe bordjes en servetjes. Afgelopen zaterdag organiseerde ik samen met een vriendin een babyshower. De aanstaande ouders weten wat het geslacht gaat worden, maar voor ons is het nog een verrassing. Daarom nam ik roze en blauwe spulletjes mee. En ook nog ballonnen in deze kleuren. We hadden afgesproken een klein cadeautje mee te nemen. Ik vond bij de Action dit houten blokkendoosje.

 

Donderdag is onze dame jarig, ze wordt 6. Zaterdag geeft ze een kinderfeestje. Daar hoorden natuurlijk uitnodigingen bij. Voor de dag zelf kocht ik nog prinses servetjes, bekertjes en glitters met stickertjes voor de activiteit die we gaan doen. Hier volgt later nog een blogje over.

 

Voor ons nieuwe huis nog wat spulletjes. Voor in de keuken kocht ik een klein, wit houten bakje, zodat het aanrecht niet vies wordt door de wok olie. En nog een houdertje voor de keukenrol.

 

Een groen vaasje, waar ik er overigens twee van kocht. Ze passen mooi bij de nieuwe gordijnen. Daarbij moet ik nog op zoek naar meer nieuwe accessoires. Ik had oud roze en dat blijft ook, maar is er een groene kleur bijgekomen.

 

Nu we een open haard hebben, zochten we iets voor het hout. We vonden een leuke mand. Past het hout prima in en en staat nog eens mooi ook.

 

We kochten ook nog 6 nieuwe borden. Onze oude borden waren te groot en paste niet in de nieuwe vaatwasser. Het zijn witte, vierkante borden. Ze staan al netjes in de kast.

 

De kleine man in huis vindt de minions erg leuk. Ik zag wasschuim en nam deze dus mee.

Nog twee gastendoekjes voor ons nieuwe toilet.

 

En dan vulde ik thuis nog wat algemene spulletjes aan. Plakband. Ik weet zeker dat we die nog ergens hebben. Maar denk door de verhuizing ergens ingestopt en niet meer vindbaar.

Twee lijmstiften. Deze waren op en voor kinderen ideaal.

En nog twee rollen cadeau papier. Een meisjes versie met prinsessen en een jongens versie met monsters.

 

Zoals je ziet genoeg gekocht. Wat waren jouw laatste aankopen bij de Action?

 

Comments are closed.