Afgelopen maand ben ik een paar keer de Action binnen gewandeld. Ik had telkens maar een paar dingetje nodig. Maar als ik alles bij elkaar leg, heb ik toch wel de nodige spullen gekocht.

Ik heb helaas de bonnetjes niet bewaard, dus er zullen geen prijzen bij staan.

En shoplogs doen het eigenlijk altijd wel goed. Ook ik vind het leuk om te zien wat andere kopen bij de Action of kinderwinkels.
Dus kijk je ook mee naar mijn Action aankopen?

 

Vaatdoekjes. Zodra de doekjes vol met vlekken zitten of er niet meer fris uitzien, koop ik nieuwe.

De doekjes met de 3 verpakt zijn iets steviger en gebruik ik als vaatdoekje. De doekjes met de bloemenprint gebruik ik om te schoonmaken.
Knutselen doen we graag. En bij de Action hebben ze daar genoeg spulletjes voor. De ijs stokjes ga ik gebruiken voor een creatieve blog voor Barbara. Met de ballonnen ga ik zelf aan de slag en ga je binnenkort terug op mijn eigen blog.

 

Nog meer om te knutselen. Het linker blokje is een blokje met vrolijke papiertjes. Ik gebruik ze voor meerdere dingen. De rechts blok zijn gift tags. Erg leuk, allemaal kaartjes. Ik heb ze al gebruikt en dat kun je hier terug lezen. Het zijn allemaal kleine kartonnen kaartjes.

 

En dan een aantal spulletjes die ik afgelopen week pas kocht. Twee lijmstiften voor maar 0,29. Voor de kinderen ideaal. Dikke batterijen, per pakje maar iets van 1,29.

2 setjes washi tape. Bij de Action verschijnen geregeld nieuwe printjes. En ik gebruik ze voor van alles. En een nieuwe plakband houder inclusief 3 rolletjes plakband. Ik had de onze helaas stuk laten vallen.

 

 

En als laatste nog een rol cadeau papier. Altijd handig. Kurk onderzetters. Ook hier ga ik iets leuks mee maken. Net zoals de witte enveloppen met blanco kaartjes.

En nog wasmachine doekjes. Ik gebruik ze graag. Voor zowel de witte was als de doekjes voor de gekleurde was.

 

Genoeg gekocht weer bij de action. Wat waren jouw laatste aankopen?

 

Comments are closed.