Tot ruim 1,5 jaar geleden was ik totaal niet bekend met aliexpress. Totdat onze dochter in december 2015 op dansles wilden. Ze ging kijken, vond het leuk en startte bij dansles. Dresscode roze. Ik ging dus op zoek naar een roze ballet- / danspakje. Maar ik vond er eigenlijk geen. Totdat een vriendin zei, je moet bij aliexpress kijken.

 

Zoektocht
Onze dochter ging op dansles en alle meisjes dragen daar roze danspakjes. Inclusief roze beenwarmers, legging en vestjes. Samen met haar ging ik naar de stad. Ik kwam eigenlijk weinig tegen.

Bij H&M een pakje of 2, Bristol en scapino hadden meer turnpakjes. Roze, zonder rokje / tutu. En daar hield het alweer op.

Een vriendin had voor haar eigen dochter net 2 danspakjes besteld via aliexpress en gaf aan dat ik daar maar eens moest kijken. Ik was totaal niet bekend met aliexpress, maar nam een kijkje. Ik kwam leuke, zeer goedkope, danspakjes tegen. En zo kwam er een eerste bestelling.

Ik kocht een danspakje (dit draagt ze nog steeds) en een bijpassende legging. De verzendtijd bij Ali is wel wat langer, 2 á  3 weken, maar geen enkel probleem.

 

Mijn aankopen
Aangezien ik tevreden was en nog steeds ben over het danspakje, heb ik inmiddels meerdere bestellingen gedaan.

De prijs van Ali is gewoon goedkoop. Je moet er wel even rekening mee houden dat je onder een bepaald bedrag moet blijven i.v.m. verzendkosten / invoerrechten.

 

Wat ik tot nu toe kocht:

 

    • Roze danspakje (goede, degelijke kwaliteit) en bijpassende leggings (deze waren helaas in de was snel pillig)

 

    • Frozen jurk van Anna. Deze kreeg onze dame met haar 5e verjaardag en nog steeds is ze er erg blij mee. Ik heb de jurk hier en daar een beetje moeten vastnaaien. Maar voor een prijs van rond de 7euro ben ik zeer tevreden.

 

    • Telefoonhoesje Iphone 5 en 6. Vriendlief en ik kochten beiden een hoesje. Rond de 3euro waren ze. Stevige hoesjes, tot nu toe nog niks over te klagen.

 

    • Sportschoenen. Deze kocht vriendlief. Hij wilde de gok voor 18euro wel wagen. Hij heeft tennisschoenen voor buiten. Ze zitten prima, volgens hem. De schoen is geen top kwaliteit, maar hij draagt ze toch wel wekelijks.

 

 

Dan kocht ik nog 1 ding, maar dit is nog even geheim 😉 Er komt nog een aparte blog over. Ik heb er wel al reviews over gelezen. Ik laat me dus nog verrassen.

Ik zie nu ook steeds meer shoplogs voorbij komen van aliexpress, met de meest uitlopende producten. Dus binnenkort eens rondneuzen, wie weet vind ik nog wat leuke “hebben dingetjes”.

 

Heb jij wel eens bij Ali gekocht?

 

Comments are closed.