Ik draag altijd een kettinkje en een ring. Sieraden vind ik mooi, maar ik had me voorgenomen om ook eens een armband te dragen. Ik kwam alleen geen mooie armband tegen. Dus toen ik via Kaya Sieraden het aanbod kreeg om iets moois uit te zoeken hoefden ik niet lang na te denken. Een armbandje zou het gaan worden.

 

Kaya Sieraden

 

Kaya Sieraden maakt mooie sieraden. Voor kinderen, maar ook voor moeders/oma’s. Extra leuk is dat ze ook moeder/dochter sieraden hebben. Zo kun je samen met je kind(eren) een mooi sieraad uitzoeken. Er is zelfs een serie voor 3 generaties. En er is nog iets bijzonders aan Kaya Sieraden. Om kinderen in Gambia een betere toekomst te geven doneert Kaya per sieraad een bedrag aan stichting Eduki zodat kinderen in Gambia naar school kunnen. Voor het schooljaar 2016 doneerde KAYA ruim € 2500.

 

Graveren

 

Het sieraad dat je uitzoekt kun je met de hand laten graveren. Dit wordt met liefde voor je gedaan en ook erg mooi. Het graveerwerk wordt op een fijne manier gedaan met een mooi subtiel lettertype in schrijfletters. Daar houd ik wel van.

Je kan zelf kiezen wat je graag op je sieraad wil laten graveren. Dit kan een naam of een geboortedatum zijn. Het kan dus een sieraad worden van een bijzonder moment.

 

Armbandje

 

Ik wilde dus graag een armbandje. Wat een keuze heb je bij Kaya Sieraden. Ik zocht bij de mama sieraden naar een armbandje. Zo kun je kiezen voor een zilver armbandje met een bedel eraan maar ook voor een zilveren armbandje  waar al een figuurtje inzit. Ik koos voor het laatste. Een fijn zilver armbandje. Ik koos voor de namen van beide kinderen. Daarna was het wachten tot het bezorgd werd.

 

Binnen enkele dagen kwam het armbandje met de post.  Het sieraad zat netjes verpakt en er zat nog een zilver poetsdoekje bij. De namen van beide kinderen staan er mooi op. Het armbandje heeft twee sluiting standen. Zo past het armbandje om vrijwel iedere pols.

Ik ben erg blij met mijn armbandje. Een armbandje dat ik dagelijks kan dragen. En op deze manier draag ik de kinderen bij me.

 

 

 

Comments are closed.