Vandaag is gewoon alweer de laatste maand van het jaar gestart. Hoe snel gaat het allemaal. Afgelopen maand was een mooie maand, mijn verjaardag, sinterklaas en nog veel meer. Helaas eindigde de maand minder fijn, maar ook dat komt goed. Lees je mee?

Magic show & Nieuw neefje
De werkgroep in ons dorp had een te gekke avond voor de kinderen in het dorp georganiseerd. Er was namelijk een Magic Show. Erg leuk, voor zowel de kinderen als de ouders. We hebben ons dan ook prima vermaakt met zijn viertjes.

De maand begon eigenlijk dus best bijzonder met een Magic Show, maar ook kregen we er een nieuw neefje bij. En natuurlijk zijn wel al wezen kijken. Wat een heerlijk knuffelkindje. Dus twee mooie dingen in het begin van deze maand.

Gezelligheid
Vriendlief was een weekendje weg met de jeugdvereniging. De kinderen en ik genoten van Sint Maarten, bezochten de binnen speeltuin, maakten een boswandeling en vermaakten ons thuis. Gewoon gezelligheid.

Net zoals mijn verjaardag. Dit vierde ik de zaterdag ervoor en weer genoten we van gezelligheid. Wat familie kwam langs en ik werd nog verwend ook. Pas echt verwend werd ik op mijn verjaardag zelf.

Vriendlief verraste me met een dagje naar de Thermaalbaden incl thee met gebak, een scrub massage en een heerlijke lunch. Ik had namelijk vrij op mijn verjaardag. Veder had hij alles geregeld. Wat was dat genieten.

Vrouwluuj zitting
In ons dorp werd voor de 2e keer een vrouwluujzitting georganiseerd. Ik ging er samen met een vriendin voor de eerste keer heen. Er waren allemaal bekende dus we hadden samen een super avond. Ontvangst met een glaasje drinken en bloemenketting. De rest van de avond waren er leuke optredens en nog een loterij. Geen prijs, maar wel een leuke avond.

Sinterklaas

De dag erna verwelkomden we Sint en zijn Pieten in ons dorp. Dit werd wederom een gezellige middag. Onze dochter heeft nog opgetreden voor Sint. Verder kregen ze een gezonde appel en een goed gevulde snoepzak.

Deze maand werden ook schoentjes gezet en sloten we gisteravond de maand af met pakjesavond bij mijn moeder. Wat waren ze blij met hun cadeautjes.

Ziek
Zelf sloot ik de maand minder fijn af. Afgelopen woensdag voelde ik me na werktijd niet lekker. Helaas zette dit door en kreeg ik buikgriep. Gisteravond leek het beter te gaan en ben ik nog even mee geweest naar mijn moeder voor pakjesavond. Blijkbaar toch teveel of gewoon mijn buik nog niet in orde. Dus vandaag wederom een rustdagje in de hoop dat het dan toch echt over gaat.

Blog
Ik begon de maand goed. Blogde en had er zin in. Helaas eindigde dit minder goed qua bligposts. Mede door de drukke maand en nog het ziek zijn. Deze maand op mijn werk namelijk oudergesprekken gehad. Ze verliepen goed, maar nemen altijd veel tijd in beslag.

Ik deed wel nog mee aan de sinterklaasbloghop. Dit leverde me veel bezoekers en nieuwe lezers op, leuk!

Jullie vonden de cadeau tip voor hem deze maand wel interessant.  Ook gaf ik een tip voor mooie sieraden, zeer betaalbaar en persoonlijk.

Het minst gelezen door jullie is instaswap blogpost.

Voor komende maand heb ik nog geen echte ideeën, maar er zullen zeker blogs online komen! December is immers een feestelijk maand.

Dus voor jullie allemaal een hele fijne maand gewenst!!


Comments are closed.