Oké, iets later dan gepland. De maand april is namelijk al 3 dagen bezig. Maar ik blik zeker nog even met jullie terug op de maand maart. Dit was een fijne maand.

Schaatsen en zwemmen
In maart was het best nog wel koud. Het vroor flink. Wij konden in Limburg niet schaatsen, maar zijn wel gaan schaatsen in een binnen hal. Voor de kinderen de eerste keer. En het was een ontzettend leuk gezinsuitje. Deze maand zijn we ook met ons gezin gaan zwemmen.

Dus twee leuke familie uitjes.

Moeder dochter uitje
Deze maand maakte ik nog een leuk uitje. Dit deed ik samen met onze 7 jarige dame. Voor haar verjaardag in februari kreeg ze kaartjes voor de musical Hans en Grietje. En wat een gezelligheid, een vriendin met haar twee dochters was er ook. Dit hadden we natuurlijk onderling al geregeld. De meiden hebben genoten.

Lentekleren
De maand maart heeft ook al geregeld lente dagen. Dus daarvoor mochten er wel wat nieuwe kleren gekocht worden. De kinderen zochten zelf wat leuke items uit bij H&M online en dit deelde ik met jullie in een shoplog. Deze maand gaan we kijken voor zomerschoenen. Ballerina’s voor onze dame en een paar leuke sneakers voor de kleine man.

Matze

Als hobby blogger is het leuk wanneer je af en toe een review mag doen, een kleine samenwerking krijgt of een perspakketje mag ontvangen. En zo kreeg ik een heerlijk perspakket van matze. Dit kwam voor de paasdagen dus goed van pas.

Hollandia Matzes is één van de weinige zelfstandige familiebakkerijen in Nederland. Misschien wel het kleinste A-merk van Nederland. Al sinds 1933 bakt Hollandia in de binnenstad van Enschede diverse soorten Matzes volgens traditioneel recept. Ontstaan vanuit een eeuwenoud gebruik waarbij grote Matzes, in de bekende oranje zak, met Pasen op tafel komen. De kleinere variant MatzeCrackers, handig verpakt in een uniek zeskantige doosje, worden tegenwoordig het hele jaar door gegeten.

Matzes bevatten géén zout, géén suiker, géén conserveermiddelen, géén kleurstoffen, géén smaakstoffen, géén etcetera.

High Tea
Samen met vriendinnen plannen we eens in de zoveel tijd iets leuk. Dit keer was dat een high tea. We hebben genoten van veel thee, lekker hapjes en natuurlijk veel gekletst. Zulke vriendinnen uitjes zijn natuurlijk altijd gezellig. Een volgend uitje met een vriendin staat al gepland, Lady’s night in de bioscoop. Deze vriendinnen uitjes zijn van tijd tot tijd ook nodig. Zonder kinderen even genieten.

Feest
De maand sloten we af met de 65e verjaardag van mijn moeder. Ze vierde het thuis met vlaai en lekker avondeten. De dag daarna hadden we nog een soort van feest. Onze dame mocht namelijk optreden in een groot theater. Ze danst bij dédé dance en om de paar jaar hebben zij een grote show. Wat heeft ze gestraald. Een feestje om naar te kijken. Twee keer optreden, twee keer een mooie outfit en twee keer schmink.

Best gelezen en minst gelezen
Action is een winkel die veel bezocht wordt. En jullie lazen dan ook graag het bericht over Pasen bij de Action. Hier hebben ze altijd leuke thema spullen voor maar weinig geld. Ontzettend leuk. Ik kocht dit jaar niet veel, maar er lag meer dan genoeg in de winkel.

Dan deelde ik nog met jullie Limburgse lente uitjes. Dit is het minst gelezen. Gisteren was er al een leuk uitje, lammetjes knuffeldag. Maar de deze maand komen er nog meer uitjes aan.


Comments are closed.