Allereerst wens ik jullie allemaal een goed, liefdevol en mooi 2019. Wij sloten gisteren het jaar af met vrienden en starten vandaag het nieuwe jaar met familie. Maar eerst nog een overzichtje van onze laatste maand, december, van 2018

Sinterklaas en Kerst

De maand startte met een kinderfeest. In het weekend, eind november, kwam Sint pakjes brengen bij oma, mijn moeder. Ook bezochten wij het Sinterklaashuis. De kinderen kregen op school nog bezoek en ik vierde Sinterklaas met mijn groep d.m.v. surprises. 5 december kwamen twee pieten op bezoek en brachten thuis nog wat pakjes. We smulden ondertussen van heerlijke hapjes.

Een paar dagen na Sinterklaas hadden we kerstmarkt vanuit onze jeugdvereniging. Ik bakte cakes en onze dochter mocht haar eigen gemaakte spulletjes verkopen. Het was gezellig. We kochten daar ook onze kerstboom, die nu nog staat te schitteren in huis. Al ben ik wel van plan eind van mijn vakantie alles op te ruimen.

Weekendje weg

Wij genoten ook van een weekendje weg. We gingen naar center Parcs. Genoten daar enorm. Zwemmen, bowlen en lekker eten. Vooral de kinderen genieten enorm. Als verrassing op zondag nog sneeuw. Dit maakte het extra gezellig in het park. En de kinderen behaalden hun kids rijbewijs.

Kerstvakantie

Voor ons startte deze vakantie vrijdag 21 december. De dag erna ben ik eerst samen met een vriedin gaan uiteten, gezellig bijkletsen. De kerstdagen zelf brachten we met familie door. Bijn mijn schoonmoeder kregen we nog wat cadeautjes.  Verder maakten we kleine uitstapjes. We bezochten de grote kerstboom en kerstsfeer in het outlet centrum van Roermond, gingen naar de binnenspeeltuin met vrienden en genoten met zijn viertjes van een ochtend schaatsen

Een prima maand, zonder grote bijzonderheden, maar met veel gezelligheid van alle feestdagen. We sloten het jaar samen met vrienden af. Samen naar het vuurwerk gekeken bij een zorgcentrum. Daarna genoten van heerlijke hapjes. En middernacht, met de kinderen erbij, geproost op het nieuwe jaar.

Januari, vandaag gestart. De maand waarin onze jongste alweer 5 jaar wordt. De maand waarin zijn 1e kinderfeestje gevierd wordt. De maand waarin ik binnen de stichting met een nieuwe groep kinderen start. Het gaat vast een fijne maand worden!

Mijn blog

Ik mocht deze maand een review geven over het unicorn denksport pakket en kreeg een nieuw hoesje voor mijn gsm. Kleine, maar leuke samenwerkingen.

Verder vonden jullie het interessant om mijn blog over Lego van Aliexpress te lezen. Het minst gelezen is de tip over de kortdurige spelletjes.

Lik zal één deze dagen nog een korte blog terugblik geven. Ik wil in ieder geval min lezers bedanken.

 


Comments are closed.