Ik ga met jullie terug blikken naar de maand april. De maand waarin de meivakantie startte, we Pasen en Koningsdag vierden en wederom genoten van zonnige dagen.

Een fijne, rustige maand.

Hoe zag onze maand eruit?
Deze maand heb ik weinig foto’s gemaakt dus eigenlijk geen grote bijzonderheden mee gemaakt. Het eerste weekend van april genoten we in ieder geval op de camping. Een weekend waarin we volop zon hadden. Daar genieten we natuurlijk het meeste van.
Ook vierden we begin april de verjaardag van mijn schoonmoeder. We werden uitgenodigd om bij haar te komen eten. Altijd gezellig.

De kinderen hadden deze maand geluk. Beide hadden ze een kinderfeestje en ze hadden een studiedag. Ze brachten deze dag met omi door, en maakten een rondje door de stad en aten daar wat lekkers.

Dochterlief had nog extra feest want ze mocht deelnemen aan de kidsparty vanuit JongNL. Ook vriendlief was hier aanwezig, hij ging twee dagen meehelpen.

De jongste in huis vond het wel een goed plan om dan samen met mij naar de film te gaan. Een moeder zoon momentje. Het weer was dat weekend frisjes dus eigenlijk een goed plan. Hij koos Masha en de Beer II. Popcorn en drinken erbij en wij hadden samen een fijne dag.

Pasen
Wat een zon! De paasdagen vierden wij vanuit de camping. Want het weer die dagen was gewoon perfect. We zochten op de camping eitjes en gingen nog even naar mijn moeder om te eten en nogmaals eitjes zoeken. 2e paasdag verbleven we gewoon op de camping maar kwam schoonmoeder en haar partner ons een bezoekje brengen.

Ook de dagen daarna was er nog zon. We hebben toch wel 5 dagen kunnen genieten van prachtig weer! En de camping is hier ideaal voor 🙂

Koningsdag
De Koningsspelen op de scholen was vrij vroeg, 12 april. We speelden spelletjes, volgden 2 workshops en speelden in de speeltuin. Het was die dag wel frisjes! En 27 april was het weer helaas niet beter. Ik sloeg de vrijmarkt over. Te veel regen. We besloten daarom even naar DM en Real in Duitsland te rijden. En verder thuis wat aanrommelen. Na een weekje camping, waren we in het weekend even thuis. Vooral omdat er regen was voorspeld.

Maar we sloten deze maand wel weer af op de camping. Aangezien we allemaal nog vakantie hebben, een seizoensplek hebben, besloten we om nog even terug te gaan.

Blog

Ik ben nog steeds niet terug in de blogflow dus komt er niet 3x per week een blog online. Maar dat is geen probleem. Het gaat prima zo.

Jullie lazen deze maand veel mijn blog over mijn “buikje“. Pff, stiekem houdt het me meer bezig dan ik dacht, maar zoals ik al schreef, de chipjes kan ik echt niet missen. Of chocolade, heerlijk. Wellicht dat ik wat meer kan bewegen. Om in balans te blijven, haha.

Deze maand had vriendlief geluk en kreeg een mooie polo opgestuurd. Dit blijft leuk aan het bloggen. Ondanks ik geen grote blog heb, ik toch elke maand wel een samenwerking (lees review) mag doen. Zo lazen wij ook met veel plezier het boekje van de bij.

En ik schreef nog een blog over mijn low budget bikini’s. Ik merk dat artikelen over kleding / outfits meestal wel goed gelezen worden. Het is al een hele tijd geleden dat ik Jon’s outfit met jullie deelde. De laatste was namelijk in december! Dus ik denk binnenkort tijd voor een nieuwe outfit.

Wat gaat mei ons brengen?

Er staan een paar dingen al gepland. Zoals een verlaat verjaardagbezoek aan mijn schoonbroer, lunch met vriendinnen en uiteten met Moederdag en het herdenken van mijn vader die dan 3 jaar is overleden. Nog een feest bij een vriend en een communie feestje.

Verder hopen we op fijne weekenden zodat we naar de camping kunnen.

Hoe was jouw maand April


Comments are closed.