De kortste maand van het jaar is ook weer voorbij. Een maand die eindige met koude dagen en een maand waarin onze dochter alweer 7 jaar werd. Ik blik samen met jullie terug op deze maand…

Carnaval en jarig
De maand februari startte vrij snel met een carnavalsactiviteit. Met het thema Wilde Westen. Ik ging er samen met onze dochter naar toe. Een week later vierden we de 7e verjaardag van onze dame. Wat wordt ze groot. Een gezellig (kinder)feestje en veel cadeautjes. Voor haar verjaardag kreeg ze nog een nieuw rokje van fier tof stof.

Na haar verjaardag was er voor ons meteen een weekje (carnavals) vakantie. We vierden dit niet uitgebreid. Alleen naar de kinder- en grote optocht gaan kijken en daarna even de zaal in voor een dansje.

Weekendje weg
Einde van deze vakantie gingen we nog een weekendje naar Center Parcs Heijderbos. We gaan meestal twee per jaar naar center parcs. Genieten, zeker voor de kinderen. Gewoon even samen tijd met elkaar. Samen zwemmen, door het park wandelen, de jungle dome ontdekken en lekker veel chips eten met een wijntje erbij.

Eten
Deze maand haalden we een keer chinees, jammie. Maar ook maakten we zelf een heerlijk recept met Turks Brood. Iets dat we zeker vaker gaan eten. Ik ben zo iemand die toch wel geregeld denkt: wat weten we vandaag? Vriendlief is overigens de kok in huis, maar ik bepaal wel vaak wat we eten.

Gelezen
Jullie waren afgelopen maand nieuwsgierig naar het nieuwe rokje van onze dochter. Daarna werd zwembad roddels goed gelezen door jullie. Het zal vast en zeker herkenbaar zijn geweest. Het minst gelezen werd de blogpost over mijn bullet journal.

Het was een fijne, rustige maand. Ook op bloggebied, maar daar komt in maart hopelijk verandering in.


Comments are closed.