De kinderen vinden het heerlijk om te zwemmen. Dus als gezin doen we dit dan ook geregeld. Zo waren we tijdens een weekendje weg naar Center Parcs natuurlijk ook te vinden in het zwembad. En dan gaan er toch wel wat gedachtes door mijn hoofd…

 

Apen gapen
We komen het zwembad binnen gelopen en zoeken een plekje om te gaan zitten. Handdoeken worden over de stoelen gelegd en de tas krijgt een plekje op de tafel. En dan begint het…. het apen gapen. Mijn hoofd maakt overuren met gedachtes…

 

Kijk die vrouw met die benen, dat zijn 4 benen van mezelf samen. Oh en kijk daar, dat bikini broekje is zo klein dat haar billen ernaast vallen.

En heb je dat al gezien? Een prachtige bikini, maar haar borsten zijn veel te klein. Kan ze beter wat van die mevrouw lenen met die mega boobs daar.

 

Arm kindje, wat word jij toch ingepakt. Slib sokken dat je niet valt. Nog een zwemband om te blijven drijven. Oh wacht ik vergeet je vleugeltjes nog. Nee, verdrinken zul je zo niet. Of anders gezegd, bewegen in het water is bijna onmogelijk.

 

En dan hoor ik naast me zeggen, ze kreeg een flinke pets voor haar billen Hoor ik dat goed? Ja, want ze was weggelopen. Uhm en wat was jij dan aan het doen mama?

 

Wow, wat is ze bruin. Ohnee, dat is echt niet natuurlijk bruin. Dat zie ik zo ook wel. En jij daar meneer, geeft gewoon licht in het donker. Het contrast kan niet groter zijn.

 

Die te strakke zwembroek kan echt niet jongeman. Het wordt tijd voor een nieuwe of misschien om een dieet te volgen?

En dan nog die meneer met zijn hele lichaam getatoeëerd. Mooi, ik weet het niet…. apart, ja dat is het wel. Ieks… zie ik dat goed? Niet kijken, niet kijken…. ik kijk toch, jakkes! Ooit van scheermesjes gehoord?

 

En ik?
Ja hoor, ik let tijdens het zwemmen heus nog wel op mijn eigen kinderen. Dit lukt prima met wat apen gaten tussendoor.

En ja, lieve mensen, ik weet heus wel dat jullie ook naar mij kijken. Wat denken jullie dan?

Ze heeft te dikke bovenbenen, haar bikini is aan vervanging toe? Waavan heeft littekens op haar rug? Ze mag wel eens onder de zonnebank?

 

Herkenbaar 😉

 

Comments are closed.