Twee jaar lang deelde ik met jullie een “wist je dat” op het einde van de maand. Een kort overzichtje over mijn belevenissen in die maand. Maar nu, 2018, start ik met iets nieuws. Maandelijks blik ik met jullie terug, wat heb ik gedaan, welke blogs kwamen online of bijvoorbeeld favoriete blogs die ik zelf tegen kwam Kortom een terugblik over van alles….. Lees je mee?

Januari – nieuwe start
Een nieuw jaar is van start gegaan. Deze eerste dag van het jaar “vierden” we met familie. Eerst een bezoekje bij mijn schoonzus en de dag eindige bij mijn moeder. De eerste week van januari genoten we nog van de kerstvakantie.

Daarna brak een nieuwe fase voor ons aan. Onze kleine man startte in groep 1, ik liet jullie weten dat je een gratis schoolbox kan aanvragen voor kinderen die starten op de basisschool.

We vierden natuurlijk ook een feestje voor onze jarige. Hij heeft genoten van zijn 4e verjaardag. En zo werd de peuterfase ingeruild voor de kleuterfase.

Een nieuw meubel
Deze maand kreeg ik ook een nieuw tv-meubel. En wat heb ik een geluk met een klussende partner. Vriendlief ging aan de slag en maakte een mooi tv-meubel. Ik ben er ontzettend blij mee.

Wat ik ook nieuw kreeg deze maand was een fitbit. Mijn lieve tante gebruikte hem niet meer en nu draag ik ‘m dagelijks. Ik vind het vooral leuk om mijn stappen per dag te kunnen zien en mijn slaapritme.

Gezelligheid
Verder ben ik deze maand gezellig op bezoek geweest bij een oud collega, ging naar de bioscoop met mijn moeder en peettante. Iets dat zeker voor herhaling vatbaar is.

Als gezin hebben we deze maand veel boswandelingen gemaakt en vierden we feest. Feest omdat we alweer een jaar in ons huis wonen. En feest omdat dochterlief (eindelijk) haar A-diploma  behaalde.

En wat ook wel bij gezelligheid past, heerlijk op de bank tv kijken. En zo, ontdekte ik net als vele anderen, de serie De luizenmoeder. Naast series kijken zijn vriendlief en ik ook een avondje er samen op uit geweest, naar het café in het dorp, waar prins uitroepen was.

En dan vergeet ik zelfs nog een etentje met twee vriendinnen. Kortom, genoeg gezelligheid deze maand.

Ziek
Helaas ook een maand waarin we zieke in huis hadden. Eerst vriendlief met een buikgriep, daarna de kleine man met een fikse verkoudheid. En de kers op de taart, ben ik zelf. Ik kwakkelde al een paar weken met snotteren, pijn in de holtes en hoesten. Een griepje dat wel 5 weken kan duren volgens de huisarts. Echter vond ik het wel welletjes vandaag en gelijk had ik. Een voorhoofdholte ontsteking inclusief een kuurtje. Daar start dus vandaag februari mee.

Gelezen blogs
De blog over de gratis schoolbox vonden jullie het leukste om te lezen. De blog over mijn nieuwe kast is het minst gelezen.

Verder had ik deze maand een leuke samenwerking. Ik mocht een fotoboek maken. En dat kwam goed uit, eindelijk het boek van M. zijn 1e levensjaar klaar.

Hoe was jullie maand?


Comments are closed.