Als je mijn blog volgt dan weet je inmiddels dat hier in huis geregeld gekleurd en geknutseld wordt. Niet alleen dochterlief vindt dat leuk, maar ook ik. En kleine broer kleurt ook al mee en is dol op plaksel. De spulletjes lagen in de bijkeuken. Dit was lastig, te hoog voor dochterlief en ze moest er het hele huis voor door. Ik was er dus niet tevreden over en bedacht iets anders. Telkens als er geknutseld werd moest ik helpen met dragen van de spulletjes. En zodra dochterlief klaar was moest er worden opgeruimd. Juist ja, dan kon mama helpen. Geen probleem, maar dit moest anders kunnen.

 

 

En zo kwam ik de handige trolley tegen. Ik twijfelde nog even want ze zijn toch al snel rond de 40-50 euro. Maar ik wilde hem graag hebben. Hier kon ik genoeg knutselspulletjes in kwijt en dochterlief en vriendinnetjes kunnen de trolley zelf handig rollen. Ideaal. Je zet hem naast de tafel en ze kunnen er mee aan de slag. Niet eerst uit alle lades spullen verzamelen. Maar nee, gewoon de trolley rollen en klaar.

 

    • In de trolley zit niet alles, maar de meest bruikbare spulletjes heb ik erin gelegd. Helemaal bovenaan liggen kleurtjes. Stiften, potloden en wasco. Alles in handige bakjes. (meer opberg manier lees je hier)

 

    • In de tweede rij vind je de stempels. We hebben er veel. Figuurtjes, cijfers en letters. Deze gebruikt A en haar vriendinnetjes ook geregeld. Ook staat er een groot doos met foam stickers. Deze blijven favoriet bij de kinderen. En er liggen schaartjes en plaksel.

 

    • En onderin vind je gekleurd en wit papier. En nog een bakje met pompom bolletjes, doosje met wiebeloogjes en glittertjes.

 

 

Met deze spulletjes in de kar kunnen ze zich prima vermaken. In de kast bewaren we ook nog andere leuke knutselspulletjes en ook ik zelf heb een knutsel la. Maar dit laat ik een andere keer op mijn blog allemaal zien.

 

Hoe bewaren jullie je knutselspulletjes?

 

 

Comments are closed.