Ik kom geregeld iets tegen waarvan ik denk, daar word ik blij van. Het zijn de kleine dingen die het doen. Lieve kinderen, een opgeruimd huis, lekker een boek lezen, knutselen, mooie post. Eigenlijk van veel kleine dingen word ik blij. Ook de kinderen in huis worden geregeld blij. Daarom vind ik het leuk om wekelijks “happy things” te gaan delen. Leuke dingen waar je blij van wordt. Leuke dingen om te doen of gewoon leuke ideetjes.

 

Onze 5 jarige dame in huis kleurt en knutselt graag. Je maakt haar dan ook blij wanneer je iets geeft dat hier mee te maken heeft. Daarom deel ik 2 “happy things” van haar.

 

Deze twee dingen zijn trouwens ook leuk om aan iemand cadeau te geven. Het zijn geen dure dingen, maar het levert wel plezier op.

 

    1. Mozaïekkaarten van Hema. Het is een klein doosje met 2 kartonnen kaarten erin. Deze kaarten kun je met mozaïek stickers beplakken. De kaartjes kun je zelf bewaren of naar iemand opsturen. De achterkant is namelijk in kaartvorm, met regels voor adres gegevens. Het doosje kost maar 1 euro. Ik geloof op dit moment in de sale voor maar 0,50. Het is goed voor de fijne mozaïek en leuk om tijdens een regendag te maken.

 

    1. Princess Top kleurboek van Action. Onlangs zag ik bij de Action dit leuke kleurboek. A. kleurt graag en vaak. Ik vond dit kleurboek echt meisjesachtig. Ze kan ervoor kiezen de modellen na te kleuren of ze zelf een eigen stijl te geven. Ze vond het boek erg mooi en er zijn dan ook al veel plaatjes gekleurd. Het boek kost 0,99

 

 

 

 

 

 

Volgende week deel ik weer nieuwe happy things.

 

Comments are closed.