Een nieuwe vrolijke dingen blogpost. De 1e keer vertelde ik over de happy things van onze 5 jarige dame. Dit keer wat dingen die mij, als vrouw, opvrolijken. Ik deel telkens 2 met jullie. Want ja, ik heb heel veel dingen waar ik blij van wordt. En vaak zijn het gewoon de kleine, simpele dingen in het leven.

 

1.Nagellak

 

Ik kocht pas gelegen deze mooie nieuwe kleur van Essence. En ja, deze mama, wordt net als haar dochter blij van roze. Ik kan je dus nu al verklappen dat ik niet de enige in huis ben die rondloopt met deze mooie kleur. Dochterlief mag de kleur op haar teennageltjes van mij.

 

Essence nagellak is niet duur en ik vind hem qua kwaliteit prima. Bij mij is het namelijk zo, welke nagellak ik ook gebruik, na een tijdje de randjes afbladderen. Op mijn teennagels blijft de nagellak wel altijd beter zitten.

 

2.Bloemen

 

Waar ik ook blij van wordt, is een mooi bos bloemen. Vriendlief neemt geregeld voor mij een bos mooie rozen mee. Dichtbij zijn werk is een rozenkwekerij. Hier kun je voor weinig geld een grote bos rozen uit “de muur trekken”. De rozen blijven ook 2 weken goed. Prachtig dus.

 

Voor mezelf koop ik namelijk niet zo snel bloemen. Daarom des te leuker wanneer je van iemand een bloemetje krijgt. Het staat gewoon mooi in huis.

 

Word jij ook blij van 1 van deze twee dingen?

 

 

Comments are closed.