Unicorns oftewel eenhoorns zijn bij de meisjes helemaal hot. Denksport voor kids heeft dan ook iets leuks op de markt gebracht voor de unicorns fans. Wij zijn er thuis al mee aan de slag gegaan.

Kleurboek

Voor alle leeftijden heeft denksport voor kids een unicorn kleurboek. Dit boek bevat 80 pagina`s. Het is stevig papier. Erg handig is de scheurlijn. Zo kun je de kleurplaten ook eenvoudig eruit halen. Het boek heeft mooie platen van unicorns, maar ook kleurplaten met figuurtjes en andere leuke beestjes.

Puzzelblok

Naast het kleurboek is er voor de 6 tot 8 jarige ook nog een leuke puzzelblok. Ook hier is het papier stevig en is er een scheurlijn. De puzzels zijn gevarieerd. Van zoek de verschillen, woordzoekers tot doolhofjes. Onze dochter van 7 vindt de puzzelblok erg leuk. Handig formaat om mee te nemen en de opdrachtjes / puzzels zijn geschikt voor haar leeftijd. Op de achterkant van de blaadjes vind je de oplossingen. En als extra zijn er stickertjes in het boek.

Het unicorn kleurboek koop je voor 5,25 in de supermarkt of boekwinkel. Het verschijnt 4x per jaar. De unicorn puzzelblok koop je voor 4,95

Natuurlijk ook te bestellen via de denksport website!

Dus qua prijs ook prima te doen voor cadeautje. Een kinderfeestje, jarig buurmeisje of leuk voor onder de kerstboom.

Winnen

Wil jij ook zo’n kleurboek of puzzelblok? Doe dan mee!

Laat in een reactie weten dat je mee doet, voor wie en voor wat! Let erop dat je een geldig mailadres invult.

Het zou lief zijn als je het bericht op Facebook of instagram een like geeft.

Je kan meedoen t/m vrijdag 21 december. Daarna krijgen de winnaars bericht.


Comments are closed.