Zoals jullie vast en zeker gewend zijn is er ook dit jaar weer een leuke bloghop. Er doen bijna 30 bloggers mee, gisteren de intocht van sinterklaas, is feestelijk gestart. En daarom spelen wij vandaag voor Sinterklaas en geeft elke blog een te gekke prijs weg! Ik wens jullie veel plezier met hoppen vandaag!

Waar kom je vandaag en naar wie ga je verder hoppen?

Een bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs. Waarschijnlijk ben je via Saskia naar mijn blog gehopt (dankjewel!). Het kan natuurlijk ook zo zijn, dat je bent gestart op mijn blog. Goed om te weten over deze bloghop: als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele #SinterklaasBloghop2019 volbracht!

Saskiaswereld, mijn voorgangster, is een moeder van een zoontje. Ze blogt al een aantal jaar. Ze deelt leuke diy artikelen en ze blogt over haar dagelijkse dingen. Zo deelde ze bijvoorbeeld een leuke schoenzetkalender voor deze tijd van het jaar.

Zodra je klaar bent met lezen van mijn blog, kun je verder hoppen naar batboy. Ook dit is een mama blogster. Zij heeft drie zoontjes. Ze schrijft persoonlijke blogs en dat vind ik zelf vooral leuk om te lezen. Ik zou zeggen, neem vlug een kijkje op haar blog.

Byjon

Dan nog kort iets over mijn eigen blog. Misschien ben je een vaste lezer en weet je wie “ik” ben. Voor alle nieuwe lezers, welkom. Ik ben een moeder van 2 kinderen, een dochter van 8 jaar en een zoontje van 5 jaar. Naast mijn gezin, werk ik drie dagen per week in het onderwijs. Ik ben nog altijd blij met mijn werk als leerkracht, al 11 haar. Ik geniet verder van leuke uitjes, lezen, knutselen en winkelen. Mijn blogartikelen gaan hier dan ook vooral hierover. Ik vind het voornamelijk leuk om kind gerelateerde tips met jullie te delen.

Prijs

Onze (klein)kinderen worden de komende weken vast en zeker genoeg verwend met cadeautjes. Daarom heb ik een prijs voor alle dames en heren. Een cadeaukaart ter waarde van €10,00 te besteden bij smartphonehoesjes. Aangevuld met handige touch screen handschoenen en een gadget om je gsm beter te kunnen vasthouden.

Hoe maak je kans?

-Like het bericht op facebook en/of de facebook pagina van byjon.nl

-Laat hier een berichtje achter dat je mee doet + een geldig mail adres

-De winactie duurt t/m zondag 24 november

Ik zou het natuurlijk leuk vinden wanneer je mijn berichtje deelt op facebook en mij gaat volgen via instragram (byjon.nl). Dit is echter geen voorwaarde om kans te maken op deze prijs.

De winnaar: Mirjam Hellingman 

Fijne SinterklaasBloghop2019 vandaag!

 


Comments are closed.