Over de leuke boekjes van denksport junior heb ik jullie verteld. Er zijn verschillende soorten. Maar ook voor volwassen mensen zijn er leuke puzzelboekjes, misschien wel iets voor jouw papa? Vaderdag komt er immers aan.

Denksport

Onze dochter heeft al verschillende leuke boekjes. Kleur- en puzzelboeken. Ook mijn moeder puzzelt graag. Zij kreeg voor Moederdag een abonnement op Denksport Zweedse puzzels. Eigenlijk is er voor iedereen wel iets te vinden.

huis op de bank of aan de keukentafel puzzelen. Maar ook handig, neem ze mee op vakantie, stop ze in je tas of voor tijdens een autorit.

Vaderdag

Misschien vindt jouw vader, opa of papa van je kinderen het stiekem ook wel leuk om te puzzelen. Er is een variant met verschillende puzzels. Een nieuwe uitgave. Varia 1-2* (mei 2019). Het staat vol met kruiswoordraadsel, Zweedse puzzels en flippines. Dit is vooral voor beginnende puzzelaars een ideaal boekje. Het boekje kost maar 2,95. Natuurlijk kun je ook voor een abonnement kiezen. Ook leuk om cadeau te geven, zoals ik met Moederdag deed.

Winnen

Vind jij het leuk om dit puzzelboekje te proberen? Voor je vader, opa of papa van je kinderen? Of misschien stiekem voor jezelf. Laat dan via Facebook een berichtje achter. Ik geef in totaal 3 boekjes weg. Meedoen kan t/m dinsdag 11 juni. Dan zijn de boekjes nog voor vaderdag binnen.

 

 

Comments are closed.