Voor alle moeders een fijne Moederdag! Ook dit jaar organiseren we weer een Moederdag Bloghop. We hoppen langs bijna 30 blogs om kennis te maken met elkaar en om leuke prijzen te winnen.

Doe je ook dit jaar weer mee?

 

Moederdag
Vandaag vieren we moederdag. Een dag waarop moeders verwend worden. Maar deze bloghop is niet alleen voor moeders. Iedereen mag deelnemen. Helaas zijn er ook vrouwen, die om welke reden dan ook, geen moeder kunnen zijn. Ook deze vrouwen mogen verwend worden met mooie prijzen.

Misschien ken jij mijn blog al, maar misschien ben ik nieuw voor je. Byjon bestaat nu een paar jaar en is een hobby blog. Naast deze hobby werk ik drie dagen per week in het onderwijs. Iets dat ik al 10 jaar met plezier doe. Thuis heb ik nog een gezin, partner en twee kinderen van 5 en 8 jaar. Samen genieten we van leuke dingen.

Op mijn blog kom je wisselende onderwerpen tegen. Van persoonlijke artikelen als juf tot outfit foto’s en knutsel/ diy werkjes. Ik blog dus gewoon wanneer ik zin en tijd heb en denk “dit wil ik graag met mijn lezers delen”.

Ingrid
Het kan ook zijn dat je via blogsbyingrid bij mij terecht bent gekomen. Ingrid heeft een blog over persoonlijke verhalen, maar ook over kids, beauty en nog veel meer. Naast dit alles vind je ook nog lekkere recepten terug op haar blog. Er dus genoeg leuks om te lezen op haar blog.

Als juf en moeder vind ik het leuk om boeken op haar blog terug te vinden. Ook hier geeft ze tips en reviews over.

 

Miriam
Na mij in deze bloghop vind je meervanmir. Ook zij heeft een blog vol leuks om te lezen. Een werkende moeder, die haar verhalen deelt. Want druk heeft ze het zeker, met 3  prachtige, jonge meiden in huis. Ook heeft ze een aantal gastbloggers die samen met haar zorgen voor deze blog. En ook hier vind je reviews en tips over boeken.

 

Winnen

Ik hoop dat je al veel leuke blogs bent tegen gekomen en hopelijk wat nieuwe blogs! En ook al leuke prijzen tegen gekomen? Ook ik geef een prijs aan jullie weg.
Als moeder zijnde ben je vaak dol op foto’s maken van je kinderen via je gsm. Maar dan … batterij leeg. Wat is er dan handiger om een universele powerbank bij je te hebben. En ideaal, deze bevat een spiegeltje. Kun je meteen even checken of je er nog goed uit ziet, zonder vieze vinger vlekken van je kind(eren) in je gezicht.

 

Wil jij mee doen om deze powerbank te winnen?

*Laat hieronder weten dat je graag mee doet

*Een like via facebook of instagram (byjon.nl) is altijd leuk

 

Je kan meedoen t/m woensdag 22 mei, daarna krijgt de winnaar bericht

 

Winnaar: JASMIJN

 

 

Comments are closed.