Oké stiekem best leuk een kerstboom met cadeautjes onder de boom. En dus liggen er bij ons ook een paar kleine cadeautjes voor de kinderen. Maar ook voor mezelf komt er een cadeautje te liggen. Een persoonlijk, klein pakje.

 

Nieuw hoesje

 

Ik vind het zelf ook leuk om zo nu en dan een cadeautje te krijgen. En ik bof. Voor mijn iPhone krijg ik een nieuw hoesje. Niet een standaard hoesje, maar één met een persoonlijk touch. Namelijk een hoesje met een mooie print van mijn kinderen.

 

Een I-phone SE hoesje ontwerpen is eenvoudig. Via de site kun je op verschillende manieren een foto downloaden. Het leuke is dat je niet perse voor 1 foto hoeft te kiezen. Je kan namelijk ook een hoesje ontwerpen met meerdere foto’s. Daarnaast kun je de foto bewerken. Je kiest dus echt wat je zelf mooi vindt.

 

Ik koos voor een portemonnee hoesje met een zwarte achterkant. Maar ook hier heb je voldoende keuze. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een hardcase hoesje of flipcase hoesje.

 

Ontwerpen

 

Een hoesje is ook leuk om iemand cadeau te geven. En zo’n telefoon hoesje ontwerpen is zoals ik al zei, eenvoudig. Ook de levering via de webshop gaat snel. Wederom meerdere keuzes om te verzenden. Ideaal dus.

 

Ze hebben niet alleen hoesjes voor een I-phone, maar voor meerdere telefoon merken. Ik zou zeggen, kijk snel eens op hoesjes maken voor een persoonlijk cadeautje voor jezelf of iemand anders.

 

 

 

Comments are closed.