Yes, we hebben weer een leuke bloggershop voor jullie klaar staan. Misschien ben je er al mee bekend, maar misschien denk je ook “een wat?” Lees dus gewoon even verder want dan weet je het snel genoeg. Ik ben er in ieder geval enthousiast over.

‘Vandaag hebben we dus voor jullie een super leuke bloggershop georganiseerd! Om je kennis te laten maken met een aantal leuke (mama)bloggers die Nederland en België rijk zijn. Speciaal daarom is er een Bloghop georganiseerd. En om de bloggershop nog feestelijker te maken, kun je bij iedere deelnemer van de Bloghop een leuke prijs winnen.

‘Wat is een Bloghop?

Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs, in dit geval mamablogs.

Misschien start je bij mijn blog, maar het kan ook zijn dat je via Laura, van de wereldvanmama, bij mij terecht bent gekomen. Wel even een leuk feitje om te weten. Net als Laura ben ik woonachtig in Limburg. Laura, moeder van 3, schrijft haar blogs met een persoonlijke touch en ze gaan over van alles, zoals diy, food of leuke uitjes. Zo schreef ze bijvoorbeeld over Irrland.

Wie ben ik?
Ik woon samen met mijn vriend in Limburg en ben een moeder van 2 jonge kinderen. Verder geef ik 3 dagen per week les in het speciaal onderwijs, hiervan 2 dagen in het SO en 1 dag in het VSO.

Ik vind mijn blog een leuke hobby en doe het inmiddels al ruim 1,5 jaar met een eigen domeinnaam, byjon.

Ik schrijf net als Laura over van alles. Leuke uitjes met en zonder mijn gezin, knutselen / diy blogs, maar ook persoonlijke blogs kom je tegen of misschien wel een review over een bepaald product.

Ik heb geen vaste blogdagen, maar probeer om de 1 à 2 dagen een blog te plaatsen.

Nu ben je vast benieuwd wat er hier te winnen valt. Ik heb al eerder mee gedaan met deze leuke bloghop. Ik had toen voor jullie meiden haar accessoires, een (baby/kind)- pakket een een kinderboek. Daarom vandaag een pakket om jou als vrouw, moeder of misschien wel oma te verwennen. Kijk maar eens

-Doucheschuim van de BodyShop

-Bodylotion Rituals

-Dove Handzeep

-2 maskertjes Balea

-En…. laat je verrassen 😉

Onderaan mijn blog lees je hoe je mee kan doen aan deze winactie.

Hop maar door…
Wil je graag verder hoppen? Dan “hop” ik jullie nu door naar Batboy. Deze blog is van Krystle, een stoere mama’s jongen van 3 zoontje. Ze schrijft voor ouders met (jongens) kinderen over alles wat met het ouderschap te maken heeft. Over leuke uitstapjes, gadgets, fashion, beauty, lifestyle, persoonlijke verhalen en natuurlijk over haar eigen jongens! Lees maar eens het blog over de 3 jarige peuter, erg leuk. Maar ook zij heeft voor jullie een prijs om te winnen. Ik wens jullie nog veel bloghop plezier!

Hoe kun je mee doen aan het verwenpakket?

  • Laat in een reactie (met geldig mailadres) onder dit artikel weten dat je graag mee doet of onder her bericht op facebook!
  • Like en/of deel op mijn facebookpagina is lief. Tevens wordt hier de winnaar van de bloghop op bekend gemaakt.
  • Je kan meedoen t/m zaterdag 17 september 00:00

Comments are closed.