Afgelopen vrijdag was het Koningsdag. En daar hoort gewoon een rondje vrijmarkt bij. En dat deden wij dan ook in de ochtend met ons gezin. In de middag zaten we heerlijk op het terras en genoten we van het zonnetje.

 

Vrijmarkt
Ik schreef deze maand al over het feit dat ik zelf een jaartje oversla met een plekje op de vrijmarkt. Maar dat ik zelf wel een rondje eroverheen wilde wandelen. Dit deden we met ons gezin afgelopen vrijdag op de vrijmarkt in Weert. Een vrij grote markt.

Komende zondag is de vrijmarkt waar ik zelf jaren heb gestaan om spulletjes te verkopen. Ook hier zal ik zondag nog even overheen wandelen.

 

De buit
Ik moet eerlijk bekennen dat ik geen echte koopjesjager ben. Ik loop rond, kijk globaal wat ze verkopen en ligt er iets wat we kunnen gebruiken, dan kopen we het.

In Weert was er veel kleding te vinden, prulletjes (ja, zo noem ik het) zoals glazen, mokken, fotolijstjes en nog speelgoed. Speelgoed voornamelijk voor het jonge kind.

 

Als eerste vond ik een spelletje dat ik graag wilde hebben. Namelijk regenwormen junior. Ik heb het laatst nog bij de Kruidvat in mijn handen gehad, maar uiteindelijk niet gekocht. Toen ik het spel, compleet en netjes op de vrijmarkt vond, kocht ik het meteen.

We kochten ook nog een spijkerbroekje voor maar 0,50 eurocent. Samen met mijn dochter al in verschillende winkels gekeken, niet de juiste maar, niet leuk…. en nu zagen we deze liggen. Dus meteen gekocht.

En als laatste kochten we een Cars puzzel, 2 puzzels van 24 stukjes in 1 doos. Niet dat we dit dringend nodig hadden. Maar de kleine man wilde ook graag iets hebben. En echte jongenspuzzel hadden we nog niet in huis.

 

Een kleine buit, maar wel zeker met dingen die we kunnen gebruiken voor leuke prijsjes. Aanstaande zondag nog een rondje, wie weet komen we nog wat leuks tegen.

 

Wat heb jij gekocht tijdens de vrijmarkt?

 

Comments are closed.