De eerste helft van het jaar is voorbij. De maand juni hebben we namelijk afgesloten. Een maand die wederom eindigde met zeer zonnige dagen. Maar ook de maand waar we gedag zeiden tegen de camping en gewoon genoten van fijne dagen. Lees je mee?

Feestjes
Deze maand hadden we wat feestjes op de planning staan. Zo vierden we de verjaardag van mijn schoonzus en neefje. Nog een verjaardag van een vriendin en onze dochter genoot van twee kinderfeestjes. Naast deze feestjes hadden we nog een Kika Pannenkoekenfestijn. Een vriend van ons gaat in november naar Athene om de Kika marathon te lopen. Dit was dus een mooi feestje om wat extra geld in te zamelen.

En ik hielp mee op de feestje van mijn schoonmoeder. Zij is deze maand met pensioen gegaan en dat mocht gevierd worden.

Dag Camping
Het vierde weekend van juni sloten we ons campingseizoen op de Heldense Bossen af. Voor het 2e jaar op rij hadden we hier een voorseizoensplek. Dit is van 23 april t/m 23 juni. Wederom goed bevallen dus de boeking voor 2020 is al gemaakt. We verplaatsen dan alleen naar de overkant van het straatje. Deze plek is wat dieper en heeft wat meer zon momenten.

De caravan staat maar even stil, want binnenkort start onze zomervakantie en gaan we nog twee weken eropuit met de caravan.

De kinderen
Ook mocht ik deze maand twee keer genieten van een optreden van onze dochter. Een kort dansoptreden en een blokfluitoptreden. Beide erg leuk. Vooral omdat ze hier zelf enorm van geniet.

Verder trots op beide kinderen. Ze hebben een mooi rapport en ze zijn beide over naar een volgende groep. Onze 5 jarige start na de zomervakantie in groep 2 en onze 8 jarige dochter start in groep 5. Eerst genieten van vakantie, maar zin hebben ze er al in!

Vaderdag / Wandelen
Dit was ook de maand waarin we Vaderdag vierde. Niks bijzonders. De kinderen hebben hun papa verwend met eigen gemaakte cadeautjes en hij kreeg er nog een Donald Duck en dropjes bij. Verder een lekker ontbijtje en daarna een fijne wandeling. Wandelen doen we de laatste tijd veel vaker. Het heeft ook te maken met de gezondheid van vriendlief dat we dit hebben opgepakt. Er zat een “kink in zijn kabel”, heeft even wat rustig aan gedaan, maar het gaat weer de goede kant op.

En eerlijk is eerlijk, het wandelen doet mij ook goed. Daarnaast letten we op de lekkernijen en ons eetpatroon. Veel afvallen doe ik er niet mee, maar ik voel me er wel fitter door. En dat is al mooi meegenomen.

Blog
Oei… dit was afgelopen maand niet best qua artikelen. Maar daarentegen zijn mijn bezoekersaantallen best oké. Ik had wat weinig zin, maar de zin is weer terug. Dus ik plaatste eind juni nog een paar blogartikelen. Over me-time en daar heb ik afgelopen vrijdag weer van genoten, een nieuw kleurtje gelnagels, even tijd voor mezelf.

Ook liet ik jullie weten welke klusjes ik allemaal in de vakantie ga doen. Al ben ik er toch nog vergeten te noemen. De vloer, we hebben een grindvloer, krijgt namelijk ook altijd een grote beurt. Dit moeten we met een speciale machine doen en kost wel wat uurtjes werk. Prima vakantieklus dus. En nog een vergeten klusje, de speelkamer. Ik wil de spelletjes uitzoeken en de knustelkast een grote opruimbeurt geven.
En ik plaatste nog een blogartikel over mijn outfits de afgelopen week. Dit vinden jullie als lezers altijd wel leuk om even te zien. En dan zag ik ook terug bij de lezersaantallen.

Juli
De maand waarin ik weer meer blogs wil gaan plaatsen. Dus dan betekent ook voorwerken. Aangezien dit de maand is waarin we op vakantie gaan. Onze zomervakantie start namelijk al eind deze week. Voor mij zelfs donderdag al! Woensdag en donderdag nog, afscheid nemen van mijn lieve, kleine kleuters. Ik zal ze zeker gaan missen, maar zo trots dat ik ze heb zien groeien!

Verder hoop ik deze maand weer te mogen genieten van het kamperen, ons gezin en zonnige dagen!

Heb jij nog wat leuks voor de maand juli?

 


Comments are closed.