De 9e maand van het jaar is weer voorbij. De maand waarin de herfst van start ging. En dat is ook wel te merken, in de ochtend is het best al frisjes.

Maar deze maand waren er ook nog een aantal warme, nazomerse dagen. En wat ik deze maand deed? Dat lees je hier…

Camping
De weekenden waren we op de camping te vinden. We hadden geluk met het weer. We genoten nog van de zon en maakten een fijne boswandeling bij de camping. Het laatste weekend, afgelopen zaterdag, zat ons seizoen erop. We ruimden alles op en komen eind maart pas weer terug.

Ik moet eerlijk zeggen, ook prima, want de ochtenden en avonden zijn toch wel frisjes nu.

We kregen op de camping nog een dag bezoek van vrienden. Altijd gezellig.

Verjaardagen

Deze maand hadden we ook nog 3 verjaardagen. Eerst ons neefje, hij werd 5 jaar. De kinderen spelen altijd leuk samen. De week daarna vierden we een verlaat feestje van de partner van mijn schoonmoeder. Mooi weer dus genoten we van een bbq. En een paar dagen later was vriendlief jarig. We vierden het maar klein. Het kwam qua planning dit jaar niet zo handig uit.

Bioscoop
Deze maand hebben we weinig uitjes gemaakt. Ik ben samen met mijn dochter en haar vriendinnetje met moeder naar de bioscoop geweest. Via Marstyle had ik namelijk 4 kaartjes voor de film de kleine heks gewonnen. De meiden hebben ervan genoten.

Vriendlief en de kleine man zijn samen met onze campingburen naar de bioscoopfilm van Brandweerman Sam geweest. Ook zij vonden het leuk.

Het laatste weekend van september hebben we wel nog een rondje kermis in Weert gedaan. Dit is een grote, gezellige kermis.

Familie
Qua familie boffen we deze maand. Afgelopen donderdag kwam mijn schoonbroer en zijn vrouw, wonend in Amerika, naar Nederland. Ze komen ieder jaar rond september/oktober. Meestal hebben ze een drukke planning. Afgelopen donderdag hebben we samen met de familie gegeten. Vrijdag hebben ze nog een middag met onze kinderen gehad en rond etenstijd (na werktijd dus) ben ik aangeschoven om samen nogmaals een hapje te eten.

Mijn blog
Een rustige maand was het dus eigenlijk. Weinig bijzonderheden dit keer. Ook op het blog gebied. Ik neem me telkens voor meer te bloggen. Maar het is nu eenmaal een hobby en dan gaan andere dingen voor. Toch ben ik niet ontevreden over mijn bezoekers.

Ik deelde deze maand weer een paar outfits. En dan vinden jullie, lezers, toch wel erg leuk. Dit was het meest bekeken blogartikel deze maand.

Ik deelde ook twee blog artikelen om te knutselen. Met dit weer is dat toch leuk om te doen? Ik deelde leuke boekenleggers en een verzamel blog van herfst werkjes.

Verder verstuurde ik vorige week nog echte post. Een klein pakketje naar een nichtje. Zij stuurt me namelijk ook wel eens een eigen gemaakt kaartje.

Oktober
Ik ben benieuwd naar deze herfstachtige maand. Want deze maand staat in ieder geval al voller gepland met uitjes dan afgelopen maand. En over twee weekjes is ook herfst vakantie in Limburg. Dus deze juf heeft dan ook vrij. Tot nu toe staat er pas 1 dingetje gepland, namelijk een date met vriendinnen en kinderen. Maar er zal vast nog wel wat bijkomen.

Fijne maand allemaal!


Comments are closed.