Vandaag is gewoon alweer de laatste maand van het jaar 2019 van start gegaan. De tijd gaat zo snel! November was op blog gebied wat stil Net zoals vele andere bloggers even een dipje. Waar moet ik over schrijven? Maar ook veel andere dingen op de planning waardoor ik geen tijd had om me even rustig ervoor te gaan zitten. November was wel een fijne maand…Lees maar snel mee.

Vrienden

Deze maand hadden we veel gezelligheid met vrienden. We speelden met een grote groep mee met de dorpskwis in ons dorp. Het startte laat in de middag en ging door tot 22:00. We genoten volop zodat we tussendoor nauwelijks tijd hadden om onze eigen gemaakte hapjes op te eten. Een week laten kwamen we weer samen. De uitslag van deze te leuke kwis. Ons harde werken werd beloond. We werden derde.

En weer een week later zagen de meeste van ons elkaar weer. De intocht van Sinterklaas. Niet alleen voor de kinderen een feest maar ook voor ons. In een zaal met Sint en zijn pieten. Muziekje, drankje….

Verder hadden we deze maand twee etentjes op de planning. Een etentje met de baas van mijn partner. Samen met zijn vrouw erbij gingen we uiteten in een kasteel in Duitsland. Prachtig daar, al helemaal in de kerstsfeer. En afgelopen weekend werden we meegenomen door mijn schoonmoeder en zijn partner. We hebben twee keer heerlijk gegeten.

Verjaardag

Naast de fijne dagen met vrienden en familie mocht ik nog mijn verjaardag vieren. Dit doe ik meestal vrij rustig. Met familie en twee goede vriendinnen. Wederom een fijne dag. En stiekem toch leuk wanneer je verwend word. Naast mijn eigen verjaardag vierde ik nog de eerste verjaardag van ons neefje en de verjaardag van mijn peettante.

In dezelfde week als mijn verjaardag had ik nog een avond met vrienden. Ik had een Optidee party bij mij thuis. Ik ben eerlijk gezegd niet zo van de party’s, maar voor een keer best leuk. En de producten vind ik fijn.

Onze weekenden waren vooral goed gevuld. Want ik vergeet nog helemaal te vertellen dat we Sint Maarten vierden. Hiervoor maakten we leuke lampionnen. En we bezochten ook nog vrienden die we op de camping hebben leren kennen. We zien elkaar tijdens het voorseizoen. In 2020 alweer voor het 3e jaar. (Nu al zin in)

Blog

Ik liet het jullie al weten. Op blog gebied was het wat stiller. Gewoonweg de zin en tijd niet gehad. Door de week ben ik drie dagen de juf aan het uithangen. En dit is leuk, maar kost ook energie en tijd. Vooral in deze drukke periode, rapporten, gesprekken, Sint…. De overige twee vrije dagen in de week werden afgelopen maand gevuld met fysio bezoeken, een kappers bezoek, schoonmaken, boodschappen, vieringen van de kinderen op school etc. Dus jaja, vol genoeg 😉

Ik liet jullie wel weten dat ik een nieuwe hobby heb gevonden, stippen. Nog steeds leuk om te doen. Ik heb iets leuks voor de kerst gezien, dit wil ik gaan proberen te stippen. Mocht het lukken, deel ik dit uiteraard met jullie.

Verder vroeg ik me af hoe ik een hippe moeder word. Niet dat ik zo saai ben, maar wat meer aandacht aan mezelf besteden mag best. Uhm ja, dit roep ik inderdaad al heeeel lang.

En nu ik dit schrijf vergeet ik helemaal te vertellen dat we zaterdagavond al pakjesavond bij mijn moeder thuis hadden. De kinderen genoten ervan. Oma Sint heeft ze weer verwend. Verder samen frietjes eten en spelen met hun neefjes en de cadeautjes. Onze kleine man kreeg een leuk spelletje, ook dit komt zeer binnenkort online. Ik deelde deze maand ook al een andere speltip.

Het was dus wederom een fijne maand. En ik weet zeker dat de laatste maand van het jaar ook feestelijk gaat worden. We gaan deze week nog pakjesavond thuis vieren. De kerst komt eraan en nog veel meer….

 


Comments are closed.