De maand waarin de vakantie gestart is en we al genoten hebben van twee weken eropuit. En wat een zonnige dagen waren er ook weer deze maand. En een maand waarin ik het dubbele aantal blogs plaatste ten opzichte van juni.

Afscheid en start vakantie

Begin juli was de laatste werkweek. Ik nam daarom afscheid van mijn collega’s en mijn lieve klasje. Ik ga ze zeker allemaal missen. Ik sloot verder ook af met een positief beoordelingsgesprek en ik kreeg lieve cadeautjes en kaartjes. Dit is toch wel een fijn gevoel.

Eerst vakantie en dan start ik donderdag 15 augustus op mijn nieuwe werkplek. Binnen dezelfde stichting waarin ik mijn vaste contract heb gekregen.

Ook hadden we afscheidsfeest op de school van onze eigen kinderen. Spelletjes, eten en Klink got’s talent. Onze dochter deed samen met 5 vriendinnetjes mee. En ook zij vieren nu eerst vakantie voor ze naar groep 2 en groep 5 gaan.

Zeeland

De eerste week ging onze dochter op kamp, vanuit de jeugdvereniging, JongNL. Dit was de eerste keer en daarom vertrok ze op de dinsdag (ouderen kinderen vertrekken al op zondag). Best spannend, maar wat heeft ze ervan genoten. Zaterdag kwam ze thuis, even douche en de auto weer in. We vertrokken namelijk voor twee weken naar Domburg. En wat hadden we hier een geluk met het weer. Ik schreef al een blog over regendagen, maar we hebben slechts 1 keer een ochtend regen gehad en 1 keer een mini buitje in de middag.
We hebben genoten. Samen gezwommen in zee, zonnen op het strand, het zwembad bezocht en leuke uitjes gemaakt. Zoals je hebt kunnen lezen is het plaatsje Veere zeker een aanrader, mocht je in de buurt zijn.

We kregen in Zeeland nog bezoek van mijn schoonouders en vrienden met hun twee jongens. Beide gezellige dagen. Daarnaast verbleven vrienden van ons de 2e vakantieweek ook op dezelfde camping. Gezellig, dus samen een keer gaan uiteten en avondjes bij elkaar gezeten.

Wat nog meer?

Bij thuiskomst eerst de boel opgeruimd. Vervolgens zijn we al een middag bij mijn nicht geweest. Onze kinderen vinden het gezellig om met hun kinderen te spelen. Ze zijn weliswaar wat ouder, maar ze spelen samen ontzettend leuk. En ik heb samen met onze dochter en haar vriendinnetje het blote voeten pad gelopen. Ze had dit als cadeautje aan haar lieve vriendin gegeven. Inclusief nog samen een tosti eten. De meiden hebben genoten. En ook ik vond het erg gezellig. Vriendlief en de kleine man zijn toen samen naar de bios geweest. Ook zij hadden het gezellig.

En ik had nog een fijne dag met een vriendin. Samen gaan lunchen, rondje stad en nog even op het terras. We kennen elkaar van mijn oude werk en hebben nog steeds goed contact. We proberen geregeld even samen af te spreken.

En op de dag dat deze blog online komt, gaan we nog een uitje maken. Te danken aan mijn schoonzus. Maar hier volgt later meer over. Begin augustus hebben we nog vakantie in Limburg. Er staan al een paar dingen op de planning. O.a. nog een housewarming van vrienden en een bqq bij ons thuis met twee vriendinnen en partner.

Blog

Op blog gebied had ik een goede maand. Er kwamen twee blogs per week online. En dat wil ik toch echt vol gaan houden. Elke dinsdag en vrijdag. Of deze dagen blijven lukken na de zomervakantie moet ik nog even zien, maar twee blogs per week is toch mijn streven. De bezoekers aantallen gingen deze maand dan ook omhoog. En dan terwijl het vakantie is.

Het meest gelezen van deze maand is de juffen bedankjes. Maar ook een oud artikel over speelgoed schoonmaken werd opeens druk bezocht.

Hoe was jullie maand juli?

 

 


Comments are closed.