Wow, wat zaten in deze maand heerlijke warme dagen. Een maand die bestond uit feestjes, leuke uitjes, veel zon en de start van de mei vakantie. Maar we eindigde wel met regen en wind.

Camping
We startten de maand met een bezoekje aan de camping. Nog wat fris om te overnachten, maar wel even langs voor wat spullen te brengen en even te spelen in de speeltuin. Het weekend daarna was het weer wat beter en konden we er onze eerste nacht doorbrengen. De kinderen kunnen heerlijk spelen op de camping en wij genieten van de rust.

De eerste week, woensdag 4 april, deed onze dochter samen met haar beste vriendinnetje mee aan de Kids Day van Shoeby Fashion. Ze zochten een setje kleding uit, werden opgemaakt en mochten op de foto. Tussendoor nog lekker snoepen en een grote ballon mocht mee naar huis. De meiden genoten ervan. Helaas wachten we wel al bijna 4 weken op de foto, het eindresultaat.

Feestje
Zoals ik al schreef, het 2e weekend van april bleven we 1 nachtje op de camping. De dag daarna zijn we naar Museum het Locht geweest. Zeker een leuk uitje.

En er stond nog een feestje op de planning. Schoonmoeder werd 65 jaar. We bleven gezellig eten,  een week later nog een woman’s party. Dus jaja, genoeg feest!

Extra vrije dag

In de maand april was er ook nog een extra vrije dag. Er werd namelijk gestaakt. De kinderen een dag vrij, maar ook ik als juf. Onze school deed mee aan de staking. Dus samen met de kinderen wederom richting camping. Dit keer konden we 2 nachtjes blijven.

Helaas kreeg de jongste de waterpokken. Maar had er weinig last van, zat overigens wel helemaal onder. We bezochten nog de kermis bij de camping, want dit wilde hij toch niet missen.

Hij heeft uiteindelijk 1 dag flink last gehad van die rot (water)pokken. Inmiddels zijn ze zo goed als verdwenen.

Zon
Er volgde heerlijk weer. De zon liet zich volop zien! We genoten vooral thuis van dit weer. En met dit weer kon ik mijn nieuwe shirtjes aan. Het 3e weekend stond ook vol met tennis, een feestje en een fotoshoot. Daarnaast was de caravan bezet door mijn schoonzusje en haar gezin.

Voor dit weekend, ben ik trouwens nog met een vriendin naar de film première van De Matchmaker geweest. En dat was gezellig!

Zaterdag een feestje, we vierden vanuit JongNL Grathem een afscheidsfeest. Een live bandje was aanwezig, extra gezellig.

De zondag stond de kindershoot op de planning. Onze twee kinderen samen met hun 2 neefjes op de foto. Ze deden het ontzettend goed. Blij dat we kozen voor Karen Raedts fotografie.

Zij maakte al eens eerder, voor haar portfolio, prachtige foto’s van onze dochter. En ook deze foto’s zijn prachtig geworden.

En met dit warme weer is het natuurlijk gezellig om de dag samen af te sluiten met een bbq. De kinderen kunnen het samen ook goed vinden en vermaken zich zo fijn.

Oh en ik had ook nog een fotoshoot gewonnen via Inge’s Fotografie. Deze hadden we i.v.m. de waterpokken moeten verzetten. Vandaar dat de shoots vlak achter elkaar waren. Maar beide in in andere omgeving en andere setting. Benieuwd naar dit resultaat.

Start vakantie
De laatste week van april… start van de meivakantie. De kinderen hadden donderdag 26 april al vrij i.v.m. een studiedag. Dus voor hun 2,5 week vakantie. Zelf heb ik ook 2,5 week. Ik heb maandag en dinsdag gewerkt en daarna startte mijn vakantie.

Het weer was redelijk dus zijn we van donderdag t/m zondagochtend naar de camping geweest. Vanuit daar een rondje vrijmarkt en de rest van de dag in het zonnetje doorgebracht. De kinderen deden nog samen met hun camping buurjongetje wat spelletjes en wij, de mama’s en papa’s, genoten op het terras.

Bioscoop
Afgelopen zondag maakten we nog een leuk uitje. Papa en dochterlief naar Pieter Konijn en onze 4 jarige jongeman met mij naar buurman en buurman. Hij mocht kiezen en koos dus voor de klusmannen. Het was een fijne middag.

De laatste dag van april sloten we af met thuis wat opruimen, bezoekje aan de bibliotheek en een ijsje eten met omi.

Dus op naar de maand mei…. De eerste dagen van mei zien er in ieder geval weer zonnig uit!

Blog
Mocht je je vervelen in de vakantie, dan kun je nog altijd deze leuke dromenvanger maken.

Verder werd het meest gelezen de blog over het feit dat ik een jaartje overslag op de vrijmarkt.

Het minst gelezen werd de blog over de creatieve hanger.

Verder werd de blog over een etagère knutselen ontzettend veel gelezen.

Verder wens ik jullie een fijne maand mei!

 


Comments are closed.