De maanden gaan toch wel snel voorbij. Ondanks deze vreemde tijd, gaan de dagen, weken voor mijn gevoel snel. Inmiddels hebben we september en oktober ook weer achter de rug. De maanden waarin we weer strengere maatregelen kregen en we verjaardagen niet goed konden vieren. Ook de maand waarin onze midweek naar de Ardennen helaas geannuleerd moest worden. En op bloggebied ging het niet veel beter. 

 

September

 

Ik ga gewoon maar de vreemde periode door Covid-19 oftewel corona de schuld geven. Op bloggebied komt er weinig online op dit moment. Gelukkig worden nog steeds bepaalde blogartikelen goed gelezen waardoor de bezoekersaantallen hetzelfde blijven.

In september kwamen maar 2 artikelen online. Een terugblik van juli en augustus en een eerste deel over onze bruiloft. Ik vind het ontzettend leuk om hier mee bezig te zijn. En in november wil ik jullie meenemen in deel 2 van onze bruiloft. Hebben we een definitieve locatie? Ben ik al op jurken jacht geweest?

 

Oktober

 

Deze maand stond op bloggebied in het teken van boeken. Er was namelijk ook kinderboekenweek. En als moeder, juf en zelf dol op boeken kocht ik voor de kinderen dit boek. Verder deelde ik ook een lijstje met boeken die onze 9 jarige dochter leuk vindt om te lezen. Ze heeft zelfs op haar verlanglijstje (jaja, dit hebben ze al gemaakt) een boek gezet, ik (sinterklaas) mag van haar kiezen. Heksje Lilly of een deel van de waanzinnige boomhut. Dat zal wel goed komen.

 

Verder vermaakten wij ons tijdens de herfstvakantie thuis in plaats van in de Ardennen. En voor de herfst en Halloween maakten we deze leuke mini pompoenen.

 

Helaas kwam er niet meer online de afgelopen twee maanden. Ik kan nog niks beloven voor de laatste twee maanden van dit, toch wel vreemde, jaar. Maar ook deze twee laatste maanden gaan we er het beste van maken 🙂

 

Comments are closed.