Ik heb weer een opdracht afgerond voor de Mama Challenge. Mijn 3e opdracht. De opdracht die ik gedaan heb is: Back to school.

In het Zuiden van het land hebben we er twee weken vakantie opzitten. Dat houdt in dat we nog 4 weken te gaan hebben. Eigenlijk hoeven we dus nog niet aan school te denken. Maar toch heb ik samen met dochterlief al iets gemaakt dat te maken heeft met deze challenge. Ik kocht bij Hema 3 schriften. Ik geloof dat ze 2 euro kostte. Ik werk in het onderwijs en heb dan altijd een schriftje waar ik alles in opschrijf wat ik nog wil en moet doen. Een to do schriftje. Ik houd van lijstjes en afstrepen dus ook in zo’n schriftje.

Het 2e schriftje ga ik gebruiken voor mijn blog. Voor wat ideetjes in op te schrijven, planningen en eigenlijk gewoon dingen die met mijn blog te maken hebben. Niet helemaal back to school, maar het gaat immers om het opfleuren van de schriftjes.

Het 3e schriftje is voor dochterlief. Zij mag dit gebruiken om woordjes in te schrijven. Ze vindt schrijven zo leuk. Ze gaat pas naar groep 2 maar toch is ze er al volop mee bezig.

 

Samen hebben we de schriftjes versierd. Met washitape en stickers. Met stempels van de Hema stempelde we er woorden op. Duidelijk dus: 1 voor to do en 1 voor te bloggen.

Dochterlief wilde niet haar eigen naam erop, maar stempelde mijn naam erop. Hoe lief is dat.

Je kan dus schriftjes op je eigen manier opfleuren. Je kan er ook een leuk kaartje opplakken. Wil je nog meer leuke ideetjes zien? Kijk dan eens op de blog van LisanneLeeft.

 

 

Verder kocht ik bij Action nog erg leuke pennen en potloden. Deze had ik ook echt nodig. Elk jaar verdwijnen deze spullen weer dus ik kocht gewoon een nieuwe voorraad voor in mijn werktas.De potloden hebben leuke teksten. Ik kan je al verklappen dat een paar van deze potloden ook nog gebruikt gaan worden voor een andere mama challenge.

De potloden waren 0.49 eurocent en een setje van 3 pennen kost 0.79 eurocent. En de schrijven nog fijn ook!Ben je nog op zoek naar leuke schoolspullen? Action, Hema en Zeeman hebben leuke spulletjes. En niet duur.

 

 

Andere bloggers die deze opdracht al uitgevoerd hebben:

 

 

    • Marijke van mama’s met thee bereidt zich samen met haar dochter voor op het nieuwe schooljaar dat start met een schoolkamp

 

    • Judith van Mommy loves pink schrijft over de Hema schoolspullen en wat je kan doe met washi tape

 

 

 

Comments are closed.