Over precies een week start in Limburg de zomervakantie. Dus ook voor mij als juf. Heerlijk een aantal weken genieten van vrije dagen, geen juf werk. En ja, ik ben van de to do lijstjes. Dus ook voor de komenden weken ligt er een lijstje klaar…

 

Als gezin gaan we ruim 2 weken genieten van een vakantie in Zuid-Frankrijk. Hier hebben we natuurlijk enorm veel zin in. Maar er blijft dan nog genoeg tijd over voor mij. Vriendlief moet na onze vakantie gewoon weer aan het werk.

Samen met de kinderen geniet ik dan in en om huis, maar probeer ik ook nog wat leuke dingen met ze te gaan doen.

Verder heb ik een lijstje voor mezelf…

 

  • De speelkamer opruimen. Ik ben nog steeds niet helemaal tevreden met hoe alles is opgeruimd. Inmiddels hebben we wel een fijne lego tafel maar hier en daar wil ik wat dingen veranderen.

 

  • Naar de kapper. Mijn haren zullen na onze vakantie van zon en zee zeker toe zijn aan een knip beurt. Ik heb via pinterest al wat leuke kapsels gezocht. Tevens mogen mijn haren dan wel geverfd worden.

 

  • Nieuwe accessoires kopen. Ik heb nog een aantal cadeau bonnen liggen. Namelijk van Leenbakker, Kwantum en 2 dorps winkeltjes. Deze mogen wel eens ingeruild worden.

 

  • De lego friends van dochterlief opnieuw opbouwen. Dit heb ik haar beloofd. Als het een keer minder mooi weer is, gaan we alles opnieuw opbouwen. Ik vermoed dat dit niet in 1 dag gaat lukken.

 

  • Kleine zonder opruimen. We hebben boven de speelkamer een kleine zolder met een vaste trap. Ik wil deze even ordenen, alle spullen een juiste plek geven. Daarnaast zijn er spullen die naar de grote zolder kunnen. Spullen die we (bijna) nooit gebruiken.

 

  • Een nieuwe klerenkast kopen. De kast van onze dochter is toch wel erg klein. Ik wil de klerenkast van de kleine man verplaatsen naar haar kamertje. Dan heeft ze twee dezelfde kasten naast elkaar van een niet al te groot formaat. Voor onze kleine man kopen we dan een nieuwe.

 

  • En als laatste wil ik opdrachten van de mamachallenge2017 gaan uitvoeren. Hier lees je volgende week meer over.

 

Dit zijn de punten die ik tot nu toe op mijn lijstje heb staan. Maar eerst nog een weekje voor de klas staat! En natuurlijk onze vakantie in Zuid-Frankrijk voorbereiden 🙂

 

 

Comments are closed.