De afgelopen twee weken hebben wij doorgebracht in Zuid-Frankrijk. Om precies te zijn in Valras-Plage. Heerlijk aan het strand met natuurlijk een overdosis zon. We hadden een plekje op de camping met onze caravan.

Maar zoals iedereen weet, vergeet je wel eens iets mee te nemen of kom je er juist achter dat je spullen meenam die overbodig waren. En daar gaat deze blogpost over….

 

Vergeten
Vriendlief was de dagen voor we op vakantie gingen op kamp. Samen hadden we daarom het grootse gedeelte al klaar gemaakt, maar de rest van de spullen zou ik inpakken. En natuurlijk werden er wat dingen vergeten. ( Geen grote dingen hoor 😉 )

1.Deodorant. Ik vergat dit voor mezelf. Dus in de eerste de beste winkel heb ik deze gekocht.

2.Douche handdoeken. Ik had wel kleine handdoeken meegenomen en strandhanddoeken. Maar de iets grotere om te douche was ik vergeten.

3.Pannen. We hadden de pannen uit de caravan gehaald, zodat we wat andere pannen konden meenemen. Maar in Frankrijk kwamen we erachter dat ik (we) dit vergeten waren. Dus hebben we gewoon een nieuwe pan gekocht.

 

Overbodig
1.De loopfietsjes. Dit jaar waren ze overbodig. De kinderen hebben ze helemaal niet gebruikt. Overdag genoeg te doen en weinig tijd om te fietsen. Of ze hadden er gewoon geen zin in. Dus volgend jaar gaan ze ook niet meer mee.

2.Dikke vesten/truien. Ik had voor iedereen een dun vestje of shirtje meegenomen. Maar dacht neem ook nog maar iets dikkere mee. Uhm ja, in Frankrijk waar het overdag zeker 30graden of meer is en in de nachten nog rond de 20-22 graden.

3.Dichte schoenen. Ik moet bekennen dat vriendlief ze wel heeft gedragen. Dochter en zoon misschien 2x, maar zelf heb ik ze niet aan gehad. En zover ik me kan herinneren heb ik ze eigenlijk nooit gedragen tijdens onze vakantie in Zuid-Frankrijk. Altijd mijn slippers en sandalen. Dus ook deze kunnen een volgende keer thuisblijven.

 

Weggegooid
Vast iets wat mensen herkennen. Spullen die je aan het einde van de vakantie maar weggooit. Dat deed ik in ieder geval wel met….

1.Mijn slippers. Ik kocht ze bij Primark. Wetende dat ze vast maar 2 weken mee zouden gaan voor 1 euro gezien de kwaliteit. Maar na 1 week heb ik ze al weg gedaan. De hak was zo dun dat ik elk steentje en takje voelde en er bijna doorheen kwam.

2.De fleecedeken. Gekocht bij Action en was ook heel handig. Deze gebruikte we tijdens onze strandbezoekjes zodat onze handdoeken schoon bleven. Ideaal dus. Alleen werd de deken ook gebruikt bij de camping. Daar lagen allemaal prikkeltjes. En uitkloppen werkte niet. Dus einde van de vakantie hebben we hem gewoon weggegooid.

3.De afwasbak. We gebruikten deze bak nu voor de 2e keer. Maar jeetje, wat was de bak vies. Deze hebben we dus echt niet mee naar huis genomen. En daarom achtergelaten in Frankrijk.

 

Welke spullen zijn jullie wel eens vergeten of hebben jullie tijdens je vakantie weggegooid?

 

Comments are closed.