Je kent het vast wel. Je gaat op vakantie, gewoon in Nederland of naar het buitenland, maar je hebt altijd nog wel wat spullen nodig. Algemene spullen of spullen om de kinderen te vermaken. Een prima winkel hiervoor is de Action. En daar ging ik dus nog snel even heen voor wat spullen.

Action vakantie shoplog

We kochten plastic bakjes in 2 verschillende maten. Ideaal voor in de caravan. De grote bakjes (zie foto) gebruiken we voor de kinderen. Een bakje met kleurtjes, bakje met stickertjes, schaar enz. Ook gebruik ik 1 groter bakje voor de medicijnen zoals neusdruppels, pcm en zetpillen.

De kleine bakjes gebruiken we voor oa rijst/macaroni en thee. We nemen zelf altijd een paar boodschappen mee. De rest kopen we natuurlijk tijdens onze vakantie.
Voor de kinderen kochten we nog nieuwe ballen. Handige kleine ballen met een leuke print. Hier kunnen ze op vakantie fijn mee spelen.

Ook kocht ik nog lampjes op zonnelicht. Leuk om bij de caravan/voortent op te hangen. En ik kocht nog een grote kaars met citroen geur. Hopelijk om de muggen een klein beetje uit de buurt te houden.

En als laatste mocht de kleine man iets uitzoeken om te kunnen varen op zee. Hij koos de stoel. Hiermee kunnen de kinderen heerlijk spelen in zee. Of mama natuurlijk relaxen.

Ook kocht ik een nieuwe, elektrische pomp. Van onze oude waren we de dopjes kwijt geraakt. En voor 6,99 nam ik dus gewoon een nieuwe mee. Hiermee blaas je snel de stoel op en zwembadje. Want we nemen ook altijd een klein zwembadje mee om bij de caravan neer te zetten.

 

Wij zijn dus klaar voor onze vakantie in Zuid-Franrkijk!

 

Comments are closed.