Ik liet jullie al weten dat we begin van de zomervakantie nieuwe kozijnen kregen. We zijn er nog altijd blij mee en merken vooral ook dat de geluidsoverlast minder is en de tocht weg is. Maar ik liet jullie ook weten dat raamdecoratie vinden een probleempje is. Want wat willen we eigenlijk?

 

Raamdecoratie

 

We hebben grote ramen. Natuurlijk ontzettend fijn, want zo komt er veel licht in onze woonkamer. Echter is het nu wel heel erg licht zonder raamdecoratie. Maar tegen de zon (het felle licht) en zeker nu het eerder donker wordt in de avond, zou het toch wel prettig zijn om iets voor de ramen te hebben.

Ik loste het tijdelijk op met raamfolie. Prima hoor, maar het blijft knagen om toch iets anders voor de ramen te krijgen.

Glasgordijnen vielen af, we hebben immers al overgordijnen. Panelen, ook niet echt iets wat we mooi vonden. Plissés zijn wel mooi, maar met onze ramen tot aan de grond twijfel ik hier enorm over.

Voor de keuken bestelden we overigens al jaloezieën van aluminium in een kleurtje. Dus iets bijpassend voor in de woonkamer is dan wel mooi.

 

Houten jaloezieën.

 

In een woonkamer wil je toch een warmere, luxere uitstraling hebben dan in de keuken. En we vonden iets passend. Namelijk houten jaloezieën. Deze jaloezieën hebben een mooie uitstraling en zijn op maat te bestellen. Je hebt ook nog eens de keuze uit verschillende kleuren. Ideaal. Voor de keuken kozen we een lichte kleur en we denken daarom dat ecru erg mooi erbij past. Mocht je liever voor wit of antraciet gaan, ook dat is mogelijk. Je hebt zelfs de keuze uit 10 kleuren.

En wat wij zelf heel erg prettig vinden is dat deze jaloezieën geplaatst kunnen worden in het kozijn. Dit vind ik persoonlijk mooier dan eroverheen.

 

Dus wij zijn zeker aan het nadenken om deze houten jaloezieën te bestellen. Dit gaat dan waarschijnlijk een mooi cadeau voor onszelf worden in de decembermaand.

 

 

 

Comments are closed.