Afgelopen week is het even rustig geweest op mijn blog. Ik had nog een laatste drukke week. Ik schreef hier aan het begin van de week al over. Het was wel een ontzettend leuke week.

Een geslaagd schoolreisje in Toverland, een afscheid van collega’s die we zeker gaan missen, nog het afscheid van mijn groep 8 samen met hun ouders en alle collega’s en stagiaires. En vandaag…. de laatste schooldag met in de middag een drankje en tapas hapjes. De hele week mooi weer gehad en vandaag dan ook een fijne afsluiting bij een beachclub.

De komende 6 weken dus vakantie. Hiervan gaan we nog 2 weken weg met de caravan. Ik heb dan ook geen idee hoeveel blogs er per week online gaan komen. Misschien 1 per week misschien wel 4. Niks moet en niksen mag! Dat geldt voor mij deze komende weken. Wel wil ik aan de slag met de mamachallenge.

Winactie

Maar ik vind het wel leuk om 1 van jullie te verwennen met een klein vakantiepakket! Gewoon omdat ik nu vakantie heb. Een pakketje waar je vast en zeker iets mee kan doen in jouw vakantie. Ik verklap niet alles 😉 Het moet natuurlijk ook een verrassing blijven… Natuurlijk laat ik wel iets zien van wat je kan winnen. Kijk maar eens naar de foto…

Ontspanning, creativiteit, relaxen, lezen…. het zijn maar wat steekwoorden 😉

Wil jij nu graag dit zomer (verrassing) vakantie pakket winnen? Dat kan!

  • Laat in een reactie (met geldig mailadres) achter dat je mee doet voor dit zomer vakantiepakket
  • Extra winkans: mij volgen op bloglovin
  • Via facebook maak ik de winnaar bekend.

Je kan meedoen t/m woensdag 27 juli!

 


Comments are closed.