Ook als moeder, vrouw, partner van, wil je graag verwend worden. En natuurlijk is dit nog mooier wanneer een cadeau een persoonlijke tint heeft. Daarnaast maak je dames vaak blij met een sieraad. En deze twee zijn prima te combineren.

 

Sieraden
Ik vind het leuk om sieraden te dragen. Van een zilver kettinkje tot een stoere armband. Dit maakt je outfit vaak net even af of staat gewoon vrouwelijk.

Mij maak je dan ook altijd wel blij met een nieuw sieraad. Zelf vind ik het leuk om meerdere armbanden te hebben. Zodat je verschillende kleuren hebt en dit goed kan combineren met je kleren.

Nog leuker is wanneer je je armband zelf kan samenstellen. Dit kan bijvoorbeeld bij de webwinkel gewoonsieraden.

 

Gewoonsieraden
Een online winkel met mooie sieraden. Ze hebben qua armbanden meer dan genoeg keuze. Je kan kiezen van leren armbanden tot armbanden van glaskralen. Er is voor iedereen wel iets te vinden. Ik koos twee armbanden uit. Een leren armband in de kleuren grijs/blauw. Aangezien ik veel kleding heb in deze kleuren. Een armband die ook bij veel verschillende gelegenheden kan worden gedragen. En ik koos voor een leren gepersonaliseerde armband. Namelijk een armband met een eigen tekst.

Er is ook de mogelijkheid een foto toe te voegen aan je armband. Deze armbanden kun je ook helemaal zelf samen stellen. Net zoals de armband die ik gekozen heb. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren, achtergronden en lettertypes. Je kan een armband dus helemaal naar je eigen smaak maken.

 

Cadeau tip
Deze webwinkel, gewoonsieraden, is dus ook zeker een aanrader wanneer je nog op zoek bent naar een cadeau voor iemand. Want er zijn op dit moment bijvoorbeeld ook mooie armbanden sets in de aanbieding. Zeker met al die feestdagen handig.

Of denk eens aan een kraam cadeau? Erg leuk voor kersverse moeders om een fotoarmband of armband met de naam van haar kind(eren) te krijgen.

 

Ik ben zelf in ieder geval blij met mijn nieuwe armbanden. De leren armband met dunne bandjes is mooi bij kleding voor bijvoorbeeld een feestje. De leren armband met de namen van mijn kinderen is lekker stoer en prima te dragen naar mijn werk.

Ik ben weer twee mooie armbanden rijker!

 

 

 

 

 

Comments are closed.