Yaeh, het is vandaag een prachtige dag. En nee dat is geen grapje op 1 april. Vandaag wordt er weer een hop, dit keer de Paashop, door Yvonne van Kidzblogger georganiseerd. Haar 3e bloghop alweer. En ik vond het zo leuk dat ik ook dit keer weer mee doe aan deze te gekke hop, de Paashop!

Wat is een Bloghop?

Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs, in dit geval mamablogs. Je kan hier terecht zijn gekomen via mijn eigen blog. Maar misschien kom je wel via de blog van savethemama naar mijn blog gehopt.  Savethemama is een 40+ mama en heeft twee tiener dochters in huis. Ze werkt parttime en daarnaast heeft ze veel ervaring met bloggen. Ze schrijft dan ook over verschillende onderwerpen, zoals gezonden recepten, persoonlijke blogpost maar ook af en toe een review.

Byjon

Wanneer je gestart bent bij mijn blog hoef ik je eigenlijk weinig meer te vertellen. Maar wanneer je via savethemama afkomt gehopt is het wel handig om te weten wie ik ben. Ik ben een 30+ mama, woon samen met mijn partner en samen hebben we kinderen; een 3 jarig kereltje en een 6 jarige prinses. Ik blog als hobby, heerlijk om te doen. Naast het bloggen werk ik parttime als juf in het speciaal basisonderwijs. Ik vind het vooral leuk om te bloggen op het creatieve vak, maar ik blog over veel meer. Leuke uitjes, shoplogs of persoonlijke zaken.

Winnen


Nu vraag je je natuurlijk af wat je kan winnen via mijn blog. Dat ga ik je nu vertellen. Als moeder en juf lees ik graag kinderboeken. Niks leukers dan dat. Kinder- jeugd- of young adult boeken. Daarom geef ik een boek weg. Een boek dat zeker bekend is bij jullie, misschien niet meteen het boek, maar vast en zeker de film en schrijfster. Namelijk:

-En boek Abeltje van Annie M.G. Schmidt.

-Daarnaast krijg je er nog iets lekkers bij, een reep Tony chocolade.

Hoe doe je mee?

  • Laat in een reactie weten dat je mee doet aan deze Paashop
  • De winnaar wordt bekend gemaakt via mijn facebookpagina (liken is daarom handig, maar geen voorwaarde om te kunnen winnen) Byjon 
  • Liken en delen is lief, maar géén moeten
  • Je kan meedoen t/m vrijdag 7 april

Veel hopplezier naar….


Ik stuur je nu graag door naar de blog van 40envoorheteerstmoeder. Een moeder die vertelt over het moederschap op latere leeftijd. Ook op haar blog kun je lezen over meer onderwerpen dan alleen het moederschap. Hop maar snel door en lees verder op haar blog.

Veel hopplezier vandaag bij deze leuke Paashop!


Comments are closed.