Ken je dat? Je wil dat je partner netjes gekleed gaat. Maar zelf wil hij niet altijd sjiek gekleed. En daarmee bedoel ik een blouse aan. Een blouse wordt hier zeker wel eens gedragen door vriendlief, maar zijn voorkeur gaat naar een ander stuk bovenkleding.

 

Polo fan

 

Hier in huis is vriendlief dol op polo’s. Hij draagt ze in de winter onder een trui, maar zomers gewoon heerlijk zonder iets eroverheen. Vaak kiest hij voor eenvoudige polo’s. Polo’s die makkelijk te combineren zijn met een trui of sportief staan bij een spijkerbroek.

 

Voor een feestje vind ik het zelf mooi wanneer vriendlief een blouse zou dragen. Dit staat toch net wat gekleder dan een polo. Maar we kwamen erachter dat dit helemaal niet waar hoeft te zijn.

 

Nette polo

 

Via hemdvoorhem kwamen we erachter dat er zeer nette polo’s zijn. Vriendlief ontving een prachtige polo. Een nette polo van 100% katoen. Afgewerkt met een jeans kraagje en binnenin weer een ander motief. De stof van de polo is luchtig, maar toont netjes. Het borstzakje maakt de polo af. De taille is iets ingenomen voor een moderne afwerking, zelfs met een maatje meer, staat deze polo prachtig. En eerlijk is eerlijk, schoonmoeder gaf meteen een compliment toen hij deze polo droeg. Ze vond het een nette uitstraling hebben. Ze zag meteen dat dit goede kwaliteit is.

 

Perfect

 

En ook ik ben het met haar eens. Kijk maar eens naar deze polo. Hij staat prima. Dus ja, polo’s kunnen ook perfect voor een speciale gelegenheid of feestje. En met maatje xxl zelfs prachtig ☺️

 

 

Daarnaast is het goed om te weten dat hemdvoorhem ook aandacht besteed aan het verzenden van een pakket. Zo kun je een mooie polo, blouse, sokken of ander mannelijk kledingstuk kunnen kopen en laten verzenden als cadeau, want voor je het weet is het al vaderdag.

 

Dus vanuit ons, de tip, mocht je nog op zoek zijn naar een mannelijk cadeau!

 

 

 

Comments are closed.