We starten het jaar meteen goed. Want er staat een leuke, nieuwjaarsbloghop, van maar liefst 25 bloggers voor jullie klaar. Je kan weer hoppen van de ene naar de andere blog en kans maken op te gekke prijzen.

Nieuwjaarsbloghop

Bij veel mensen is het duidelijk wat een bloghop is. Mocht je nu nieuw zijn, leg ik het nog eens kort uit. Bij een bloghop maak je kennis met verschillende bloggers. Je hopt steeds verder, doordat de blogs aan elkaar gelinkt zijn. Op deze manier ontdek je misschien wel nieuwe blogs. Extra leuk, bij elke blog kun je iets winnen. Zelf heb ik al vaker mee gedaan, erg leuk. Ik krijg er op deze manier ook lezers bij. Dit keer stelde Maaike een nieuwjaarsbloghop voor, wederom een leuk idee. Dus ja, hier ben ik dan!

Byjon

Ik blog sinds 2016 op mijn eigen domein, byjon. Een blog over verschillende onderwerpen, zoals het moederschap, lifestyle, diy, shoplogs maar ook leuke spel en uittips. Naast mijn blog, voor mij een fijne hobby, werk ik drie dagen per week in het onderwijs. Thuis geniet ik van mijn gezin, een partner en twee (bijna jarige) kinderen. Vaste lezers zijn wellicht hier gestart maar het kan ook zijn dat je via mijn voorganger hier terecht bent gekomen.

Mama van Liam

Mocht je doorgestuurd zijn, dankjewel mamavanliam. Een moeder van een zoontje en zwanger van kindje 2. Ze blogt over de dagelijkse dingen, maar natuurlijk ook over haar zoontje. En de laatste tijd neemt ze ons mee in haar zwangerschap. Ik wil jullie ook alvast de link geven voor mijn volger, wederom een moeder.

Life by Xenia

Een blog die start met een mooie spreuk. En dit vind je terug in haar blog. Ook zij schrijft over verschillende onderwerpen. Zo vind je er bijvoorbeeld heerlijke recepten, vind je diy blogs en is er een categorie de wereld rond. Genoeg leuks om te lezen. Dus hop snel door om op haar blog een kijkje te nemen.

Bloghop prijs

Nu je een klein beetje weet waar de blogs over gaan, ben je vast en zeker benieuwd naar mijn prijs. Ik geef een boekje met verwenpakket weg.

Boekje omdenken, een douchespons, davidorff cool water body lotion, nivea crème, the body shop coconut shower Cream, 2x facial sheet mask, body butter en een reep caramel & seasalt chocolade.

Mocht je het boekje al eerder willen lezen? Het is o.a. hier te koop.

 

Hoe doe je mee?

-Laat in een reactie weten dat je graag mee doet voor deze prijs.

-Ik zou het leuk vinden wanneer je dit bericht een like geeft op facebook en/of mijn Facebookpagina een like geeft

-Je kan meedoen t/m zondag 13 januari. Daarna krijgt de winnaar bericht.

ps: wil je niks missen? Volg me dan ook via instagram of twitter

 

WINNAAR: YVONNE KOLK!

Gefeliciteerd, u mag een bericht sturen naar blogvanmarjon@hotmail.com


Comments are closed.